Nie ;-( Brak Android Auto czy Apple Carplay. Są takie adapterki, które podłączasz pod USB-C, robią Wifi, Teslę podłączasz do tego Wifi i otwierasz określony adres w przeglądarce w Tesli, w którym masz Carplay . Jest tego trochę na Youtube.
Nie że się czepiam, ale napisałem prawdę : Tesla nie ma CarPlay czy też AndroidAuto. Da się dodać taką funkcjonalność poprzez dodatkowy sprzęt , jak Tesla Android project . Ale to offtopic i nie będę wracał do tego.Nieprawda...
Nie ma navi z buspasami i nie bedzie. Przywilej jest tylko do konca roku.No dobra, czyli do planowania trasy (nie do szukania ładowarki w okolicy danego punktu; wliczając ładowarki inne niż SuC ) pozostaje ABRP . Jak w niej (z subskrypcją) wygląda kwestia rzetelności informacji o dostępie i parametrach ładowarek ?
Jakby ktoś miał info co do buspasów, to chętnie przeczytam ;-)
Waze prowadzi po buspas'ach - pisałem wyżej.Nie ma navi z buspasami i nie bedzie. Przywilej jest tylko do konca roku.
Potem zakaz.
Nie sadzisz chyba ze jakies tam pierdoly w wywiadzie w styluWaze prowadzi po buspas'ach - pisałem wyżej.
Co do buspasów: podobno mają być dalej: https://forum.elektrowoz.pl/threads/mandat-za-wjazd-na-buspas.5101/post-222073