danielm
Pionier e-mobilności
w sumie napisałem do nich maila. zobaczymy czy i co odpiszą.No nie wiem. Kupowalem auto ze stocku Holenderskiego i wszystko mi przepisali na PL.
[email protected]
w sumie napisałem do nich maila. zobaczymy czy i co odpiszą.No nie wiem. Kupowalem auto ze stocku Holenderskiego i wszystko mi przepisali na PL.
[email protected]
Przy próbie zmiany np literki , wywala, że kod pocztowy choć nie zmieniany jest nieprawidłowy. U ciebie jest PL więc kody itp sa do edycji.U mnie była wpisana Powsińska w Warszawie... dało się zmienić.
Pisałem sobie z nimi w tej sprawie przez jakieś pół roku. Skończyło się na tym, że z ich strony "ja już zmieniłem, wszystko jest dobrze", z mojej "ale na stronie dalej jest UK, a nie PL", na co oni "u mnie w systemie jest PL, nic nie poradzę".Oto co znalazłem na koncie Tesli i pewnie dlatego mam płatosci za Boost w Funtach? Mieszkam w Uk o adresie naszym. A w przypadku zmiany kodu odpada zmiana innych danych. Kraj kompletnie nieedytowalny
Tego nie mogę zmienić, ale napisałem do supportu
Pisałem sobie z nimi w tej sprawie przez jakieś pół roku. Skończyło się na tym, że z ich strony "ja już zmieniłem, wszystko jest dobrze", z mojej "ale na stronie dalej jest UK, a nie PL", na co oni "u mnie w systemie jest PL, nic nie poradzę".
Dajcie znać jak komuś się ten adres (fakturowania) uda ustawić poprawnie.
Pisałem sobie z nimi w tej sprawie przez jakieś pół roku. Skończyło się na tym, że z ich strony "ja już zmieniłem, wszystko jest dobrze", z mojej "ale na stronie dalej jest UK, a nie PL", na co oni "u mnie w systemie jest PL, nic nie poradzę".
Dajcie znać jak komuś się ten adres (fakturowania) uda ustawić poprawnie.