Tesla Model 3 a zima

danielm

Pionier e-mobilności
Palcem... poślinionym, który wycieram o spodnie... ;-)
Niestety syfi się, bo mamy brudne drogi. Aż się prosiłoby jakiś spojlerek? szybka? spryskiwacz? itd...
Zawsze jak wsiadam to ją czyszczę, jak cos ładuje do bagażnika itd.
jak to bjorn mówi: microscratches!!!! allways squirt, never rub. choć ja robie podobnie do Ciebie

Khar

Posiadacz elektryka
Bjorn ma chyba jakieś ustrojstwo połozone że mniej się brud przyczepia, to co na przednią szybę niektorzy kładą
Tzw. niewidzialna wycieraczka? Znana mi marka z Reddita to Rain-X, widzę że to 20+ zł, sprawdzał to ktoś?

Giacomo

Fachowiec
Tzw. niewidzialna wycieraczka? Znana mi marka z Reddita to Rain-X, widzę że to 20+ zł, sprawdzał to ktoś?
Normalna powloka ceramiczna , firm sprzedajacych jest od groma , wychodze z zalozenia , ze "tanie mieso to psy jedza " , jak chcesz cos porzadnego to kup Koch , Sonax , Drexler , Gyeon , mi pare lat temu kolega nalozyl cos z allegro na przednia szybe - faktycznie byla niewidzialna ale w dzialaniu .... , mam drexlera juz poltora roku i woda splywa jak po masle

Giacomo

Fachowiec
Juz przymierzam sie do wymiany na letnie , bedzie to prawie 3 lato ( na pierwsze 2019 zalapalem sie tylko troszke ) i jesli odpuszcza z pandemia to zrobie (my ) kolejne parenascie tysiecy , czyli na letnich przejade ok 35 tys. i to bedzie pozegnanie - teraz maja ok 6 mm bieznika , czyli przed zima beda mialy ok 3-4 mm . Nastepne beda chyba goodyeary , bo czytam ,ze sa ciche . Co ciekawe , zjechane mam wszystkie 4 jednakowo , w przeciwienstwie do bmw , gdzie tylne nikly w oczach mimo xdrive

Giacomo

Fachowiec
Jako , ze juz przyszlo prawie lato, naszla mnie taka mysl - nie mam haka i raczej zadnej mozliwosci zalozenia , czyli musze uzywac spalinowca zeby np. pojechac na lepsze rowerowe trasy🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️ . Jezeli w tym roku wypuszcza Y Perf. a tam moge miec hak lub S-ke we wrzesniu to pomysle o zmianie auta
4A9F0A48-92E3-461A-A87D-7E6C7064CAAD.jpeg

podicool

Zadomawiam się
Jako , ze juz przyszlo prawie lato, naszla mnie taka mysl - nie mam haka i raczej zadnej mozliwosci zalozenia , czyli musze uzywac spalinowca zeby np. pojechac na lepsze rowerowe trasy🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️ . Jezeli w tym roku wypuszcza Y Perf. a tam moge miec hak lub S-ke we wrzesniu to pomysle o zmianie auta View attachment 136
Można zainstalować bagażnik dachowy do M3 koszt około 1700 zł w tesla

Najnowsze dyskusje