Tesla Model 3 a zima

Mordimer

Zadomawiam się
Nie sprzedają nigdzie super-hiper-ekstra powłoki do naniesienia na karoserię aby śnieg się tak nie lepił? ;)
A jakby tego spróbować? Czy innego specyfiku z gamy "niewidzialna wycieraczka"?
1611704772147.png

Giacomo

Fachowiec
Nie sprzedają nigdzie super-hiper-ekstra powłoki do naniesienia na karoserię aby śnieg się tak nie lepił? ;)
Na wode to dziala , zrobilem sam cale auto ceramika Drexlera , i jest Tiptop - dziala lepiej jak oryginalne wycieraczki super pomyslu Tesli , woda splywa elegancko ale na snieg niestety nie dziala :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Podobnie jak u Giacomo - Mam powlokę ceramiczną nałożoną rok temu, woda spływa dobrze, ale jak brud z drogi będzie pierwszy niż śnieg, to ten już robi to niechętnie.

Giacomo

Fachowiec
Prawda , ale ogolnie myje sie duzo latwiej :) . Bronek ,trzeba zalozyc temat gadzetow , kosmetykow etc. ktore kupilismy i wymienic sie doswiadczeniami :)

Pawel

Zadomawiam się
Dostawy Tesli w lutym, może przydałoby się zamówić już jakiś "starter pack" z aliexpress? ;) Wątek o dodatkach na pewno by mnie ucieszył :D

Bronek

Pionier e-mobilności
Wg mnie co warto konkretnego bez dupereli: Chlapacze gumowe ( kolory można dobrac lub je prysnąć farbą; głębokie dywaniki do środka i bagażników.
Można osłony rantów felg ( takie plastiki w różnych kolorach).

Uszczelki, ale wg mnie do jazdy lokalnej jaka u nas w 90% jest to wsio rybka. I tak szczerze nie potrzebuję
Opony wielosezonowe, zimówki dla nielicznej grupy alpinistów.
Przejścówki elektrycze różne dla podrózników po zadupiach czyli Polsce itp. Ale to pomału staje się zbędne.
zagłówki się mi nies prawdziły ( różne) , osłona ekranu ( po kiego?), nakładki na pedały itd dla mania itd. Nieistotne pierdoły wiadomo kupujemy bo sprzedają ;-)
Np Pilot dokupiłem i nigdy go nikt nie używał!!!

Generalnie niewiele potrzeba

Najnowsze dyskusje