Mikołaj Kopernik

Posiadacz elektryka
Tak samo potwierdzenie Tesla vision ale teraz przyszedł jeszcze SMS od Tesli.

Tesla Update — Pojazd został przypisany do Twojego zamówienia i jest już w drodze! Proszę dokonaj płatności i uzupełnij wszystkie informacje na swoim koncie Tesla. Jeśli masz jakieś pytania, odpowiedz WSPARCIE. Jeśli niezbędne czynności nie zostaną wykonane w ciągu 7 dni, pojazd zostanie przydzielony innemu oczekującemu klientowi. Aby zrezygnować z usługi SMS, odpowiedz STOP.

Natomiast VIN u na stronie nie ma :)

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ważne info:
Używając linku https://www.tesla.com/teslaaccount/oxp-bff-api/user-orders nie pokazuje mi numeru VIN mimo tego, że właśnie go otrzymałem.

Stąd polecam jednak starą znaną metodą czyli zbadać źródło w przeglądarce Chrome i CTRL + F poszukać hasła ''VIN" lub "LRW" (początek numerów VIN z Chin
Bo ten endpoint pokazuje później. Wcześniej widać w HTML na stronie na której widać listę naszych aut, jest wtyczka do chrome która szuka właśnie w HTML. Wtedy wystarczy się zalogować i odrazu informuje że wykryło VIN

tomA

Posiadacz elektryka
Tak samo potwierdzenie Tesla vision ale teraz przyszedł jeszcze SMS od Tesli.

Tesla Update — Pojazd został przypisany do Twojego zamówienia i jest już w drodze! Proszę dokonaj płatności i uzupełnij wszystkie informacje na swoim koncie Tesla. Jeśli masz jakieś pytania, odpowiedz WSPARCIE. Jeśli niezbędne czynności nie zostaną wykonane w ciągu 7 dni, pojazd zostanie przydzielony innemu oczekującemu klientowi. Aby zrezygnować z usługi SMS, odpowiedz STOP.

Natomiast VIN u na stronie nie ma :)
dokładnie jak u mnie - coś się ruszyło ale vinu brak...:)

tomA

Posiadacz elektryka

damsas-40

Zadomawiam się
Jest też mail:
TESLA UPDATE
Pojazd został przypisany do Twojego zamówienia i jest już w drodze! Proszę dokonaj płatności i uzupełnij wszystkie informacje na swoim koncie Tesla. Jeśli masz jakieś pytania, odpowiedz WSPARCIE. Jeśli niezbędne czynności nie zostaną wykonane w ciągu 7 dni, pojazd zostanie przydzielony innemu oczekującemu klientowi. Aby zrezygnować z usługi EMAIL, odpowiedz STOP.

Na koncie nie ma żadnego info o płatności. Faktury również brak.

Mikołaj Kopernik

Posiadacz elektryka
niestety nie ma też w źródle strony....
Też myślałem, że nie ma, próbowałem na Chrome i Firefox i nie znalazłem. Teraz sprawdziłem na Microsoft Edge i jest.
Tak jak kolega Bartłomiej pisał:
- klikasz prawym na stronie gdzie masz dokumenty do pobrania,
- wyświetl źródło strony,
- ctrl + f (ja wpisałem w wyszukiwarce VIN, znalazło mi ponad 90 rekordów, 84 to był VIN ;)

c4sper

Zadomawiam się
Też myślałem, że nie ma, próbowałem na Chrome i Firefox i nie znalazłem. Teraz sprawdziłem na Microsoft Edge i jest.
Tak jak kolega Bartłomiej pisał:
- klikasz prawym na stronie gdzie masz dokumenty do pobrania,
- wyświetl źródło strony,
- ctrl + f (ja wpisałem w wyszukiwarce VIN, znalazło mi ponad 90 rekordów, 84 to był VIN ;)
najłatwiej szukać wpisu "vin" razem z " po obu stronach, są tylko 3 wyniki ;)