BronekMP

Zadomawiam się
Ja miałem jutro odbierać, ale dostałem telefon, że dopiero dziś wyjdą dokumenty. "Problemy z wydrukiem" - zgaduję, że może to były problemy z danymi do homologacji. Ustaliłem odbiór na sobotę. Mam nadzieję, że z rejestracją będzie bez problemu. A z opóźnienia pożytek taki, że przynajmniej urlop uratuję.

Sventevith

Nowy na Forum
Pojawiła się FVAT na koncie oraz data odbioru na 28 marca. Nikt do mnie nie dzownił, a na FVAT jest błąd brakuje ulicy. Czekać aż zadzwonią, i zwrócić im na to uwagę ? Jakie dokumenty wysyłają poza FVAT kurierem które są potrzebne do rejestracji ?

Jaceq

Pionier e-mobilności
Super. U mnie melodramat. Wysłali poprawione dokumenty, ale paczka drugi dzień w transporcie 😄 Chyba nie jest nam przeznaczony ten samochód.
E tam, bez pochopnych wniosków... Na szczęście rejestruje się tylko raz ;)

c4sper

Zadomawiam się
Wczoraj autko odebrane, mam wrażenie że na jedna godzinę umawiają po kilka osób, 3 zgłoszenia serwisowe na początek czyli regulacja tylnich drzwi z obu stron, piszcząca uszczelka szyby kierowcy i widać pęknięta nić przy tylnej kanapie wiec nic poważnego, termin na 13.04 ciekawe czy przełożą 😅

BronekMP

Zadomawiam się
Wczoraj autko odebrane, mam wrażenie że na jedna godzinę umawiają po kilka osób, 3 zgłoszenia serwisowe na początek czyli regulacja tylnich drzwi z obu stron, piszcząca uszczelka szyby kierowcy i widać pęknięta nić przy tylnej kanapie wiec nic poważnego, termin na 13.04 ciekawe czy przełożą 😅
Mobilny, czy musisz jechać? Miałeś jakąś procedurę sprawdzania?

BronekMP

Zadomawiam się
Byłem osobiście, procedura z internetu tylko problem ze akurat jak sprawdzałem to lało mocno jak wyjechałem przestało 😂
Miałem na myśli, że na 13 kwietnia masz serwis mobilny, czy musisz jechać ponownie do Ząbek? Bo robisz za kontrolę jakości, znajdujesz wady w nowym aucie, a do tego jeszcze musisz jechać tracąc i czas i pieniądze na poprawki. Jestem świeżakiem w odbieraniu nowych aut, ale trochę to nieprokonsumenckie.