c4sper

Zadomawiam się
Miałem na myśli, że na 13 kwietnia masz serwis mobilny, czy musisz jechać ponownie do Ząbek? Bo robisz za kontrolę jakości, znajdujesz wady w nowym aucie, a do tego jeszcze musisz jechać tracąc i czas i pieniądze na poprawki. Jestem świeżakiem w odbieraniu nowych aut, ale trochę to nieprokonsumenckie.
Niemam mobilnego, serwis mam stacjonarny na 13 kwietnia i muszę do nich jechać na poprawki, mało tego nie mogłem zgłosić odrazu tego do serwisu tylko przez aplikacje mobilną.

xcszuv

Zadomawiam się
Z tego co się zdążyłam dowiedzieć to są urzędy i urzędy. W jednych nie robią problemów, a np w Łodzi jest słabo. Przynajmniej PKO Leasing tak twierdzi.
W Lublinie bez problemów z tego co kojarzę większość rejestracji leasingu robi podwykonawca firma Multi Assist z ul Leszczyńskiego . Masa RWD w dowodzie w pkt. G to 1760 w F1 F 2 2149.

Pytanie Czy jak mam niezmieniony termin odbioru w aplikacji to mam czekać jeszcze na jakiś telefon z potwierdzeniem ? Oczywiscie na email nikt nie odpowiada.
Całość papierów oraz tablice rejestracyjne i upoważnienia zamierzam przywieźć z godzinę przed odbiorem a termin odbioru już w piątek 😀

Last edited:

MonikaW

Nowy na Forum
W Lublinie bez problemów z tego co kojarzę większość rejestracji leasingu robi podwykonawca firma Multi Assist z ul Leszczyńskiego . Masa RWD w dowodzie w pkt. G to 1760 w F1 F 2 2149.

Pytanie Czy jak mam niezmieniony termin odbioru w aplikacji to mam czekać jeszcze na jakiś telefon z potwierdzeniem ? Oczywiscie na email nikt nie odpowiada.
Całość papierów oraz tablice rejestracyjne i upoważnienia zamierzam przywieźć z godzinę przed odbiorem a termin odbioru już w piątek 😀
U mnie z upoważnienia PKO rejestrację robi też firma Multi Assist, z tym że z Łodzi. Pierwotnie dokumenty były faktycznie źle wystawione, DMC z Y było, nijak się do homologacji miało. Przysłali poprawione, ale wartości mam 1815 i 2149. Jutro znowu idą rejestrować. I po południu gnamy po odbiór. Nawet jakiś Pan z Tesli dzwonił i się upewniał czy przyjedziemy.

zibizz1

Pionier e-mobilności
@dawgeb miałem na jakimś papierze informację że jest hak, i pani sie dopatrzyła. Chyba w tym oświadczeniu o danych do rejestracji był dopisek ze jest hak, Musze sobie kiedyś zeskanować te papiery bo nie chce mi sie tego szukać:)

Last edited:

ks1000

Nowy na Forum
z hakiem to zależy od urzędu, niektórzy działają logicznie i jak masz zaświadczenie o zamontowanym fabrycznie toi ci go wpiszą a inni każą jechać na stację gdzie płacisz 35pln za bzdurny przegląd gdzie nikt nic nie sprawdza tylko wystawia papier... Polska.

Mike_74

Zadomawiam się
Ja we czwartek odebrałem swoją trójkę wszystko ok, problemy treści że coś tam jest są trochę napompowane. Po odbiorze mamy 24 H na zgłoszenie czegokolwiek . Na szczęście nie miałem:p:cool:. Jedna uwaga tylko że baterii dostajemy tyle ile mamy do domu ja miałem 40% i po przejechaniu 170 km S12/!7 pozostało mi 7%. Miałem jakieś 175W/km Ale jak to w życiu bywa auto odebrane i od razu trasa 500 KM. Jak trochę pojeżdżę to coś namaluje w treści wrażenia.