Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

inter

Pionier e-mobilności
Jesteś pewien? Na brytyjskim forum pojawił się post człowieka, który zamówił w październiku z hakiem, VINu nie ma do tej pory a aplikacja podaje mu planowany czas dostawy początek marca - koniec kwietnia.
Tam mają kierownicę po innej stronie. I dostawy dopiero się tam rozpoczęły.

inter

Pionier e-mobilności
W dekoderze VIN wyszło mi że rok modelowy 2024.
Bo wszystkie nowe 3, to rok modelowy 2024. Zawsze zmienia się we wrześniu, po postoju fabryki.

inter

Pionier e-mobilności
Co ciekawe to na fakturze widzę „Rok modelu: 2023” mimo że w VINie jest 2024. Może na fakturze jest data produkcji tak naprawdę?
Możliwe.

SpalinowyRebel

Zadomawiam się
Dostałem SMS od tesli z numerem VIN i informacja że został przypisany do mojego konta, ale w aplikacji / na stronie / w kodzie strony nie ma w ogóle tego VINu ani nie zaktualizował się czas dostawy. Ktoś ma podobnie?

r00tku

Posiadacz elektryka
Dostałem SMS od tesli z numerem VIN i informacja że został przypisany do mojego konta, ale w aplikacji / na stronie / w kodzie strony nie ma w ogóle tego VINu ani nie zaktualizował się czas dostawy. Ktoś ma podobnie?
Ja mam w kodzie strony i na fakturze końcowej, ale nie mam bezpośrednio na stronie widocznego, ani w aplikacji. Żadnego SMSa ani powiadomienia również nie dostałem.

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
W dekoderze VIN wyszło mi że rok modelowy 2024, ale jaka jest data produkcji to nie wie nikt...
Prawdopodonmie na tym statku jest GLOVIS SOLOMON

r00tku

Posiadacz elektryka
Prawdopodonmie na tym statku jest GLOVIS SOLOMON
Jak mogę to sprawdzić mając VIN?

BTW - dostałem maila od "Delivery Advisora" z Tesli Ząbki, że mam 7 dni na dokonanie płatności. Myślałem, że płatność muszę wykonać tuż przed odbiorem. Jak to właściwie jest?