inter
Pionier e-mobilności
To autko dopiero dopłynie statkiem Glovis Solomon. Wypłynął około 15 grudnia 2023.Na fakturze podali datę odbioru na 21 luty 2024.
To autko dopiero dopłynie statkiem Glovis Solomon. Wypłynął około 15 grudnia 2023.Na fakturze podali datę odbioru na 21 luty 2024.
Mój „opiekun” z Tesli powiedział mi, żeby się zbytnio nie przywiązywać do tej daty 😁Na fakturze podali datę odbioru na 21 luty 2024.
Mi powiedzieli, że 29 lutego. Na fakturze też mam wpisane "21 luty".Mój „opiekun” z Tesli powiedział mi, żeby się zbytnio nie przywiązywać do tej daty 😁
Warszawa czy Katowice?Mi powiedzieli, że 29 luty. Na fakturze też mam 21 luty.
Offtop - w zapisie daty nazwa miesiąca zawsze występuje w dopełniaczu (a nie w mianowniku), zatem 21 lutego.Mi powiedzieli, że 29 luty. Na fakturze też mam 21 luty.
Warszawa.Warszawa czy Katowice?
Dzięki, poprawione.Offtop - w zapisie daty nazwa miesiąca zawsze występuje w dopełniaczu (a nie w mianowniku), zatem 21 lutego.
- MISTRZ PORANNY 40h S → Abf. SHG 21.11. → ZEE 03.01. → rozładowany
Zauważyłem, że dawanie linków nic nie daje, bo nikt tego nie szuka jak nie wie. Lepiej wkleić zdjęcie, niesie więcej informacji.Podaj może link bezpośrednio do tego niemieckiego Forum, z którego bierzesz to info, bo coś Ci się translator 'rozbujał'
Poniżej link do mapki z ruchami statków z samochodami Tesli, której skrinów używa @inter
Poniżej linbk do wątku na Tesla Motors Club o ruchach statków z Chin (co prawda to dedykowany wątek dla UK i Irlandii ale omawiane są ruchy do całej Europy)