Tesla Model 3, dostawy I kwartał 2024

lzieba

Nowy na Forum
Ja słyszałem od różnych ludzi w Tesli 3 różne wersje.
1. Ma być coś w kwietniu.
2. Ma być dostawaj maj/czerwiec.
3. Ma być dostawa dopiero czerwiec/lipiec.

Port w Shanghaiu zastawiony Teslami, zobaczymy czy coś popłynie na Europę wschodnią, ale musiałby wychodzić na dniach, żeby zdążyć jeszcze w kwietniu.
Mój wrodzony optymizm podpowiada, że z tego wynikają trzy dostawy zaplanowane na drugi kwartał. Niestety życie pisze inne scenariusze... :D

Odpusc kolor i bedzie :)
Nie no, musi być niebieska. :(

Michał

Zadomawiam się
Moja jest wyprodukowana w grudniu chyba 12. Rejestracja w lutym i rok produkcji w cepik mam wpisany 2024. Wydaje mi się że przeszliśmy na system niemiecki i rok produkcji wpisany jest z roku rejestracji.

inter

Pionier e-mobilności
Moja jest wyprodukowana w grudniu chyba 12. Rejestracja w lutym i rok produkcji w cepik mam wpisany 2024. Wydaje mi się że przeszliśmy na system niemiecki i rok produkcji wpisany jest z roku rejestracji.
To ciekawe, bo mam wpisany rok produkcji 2023 (produkcja 21 grudnia). Pewnie przy wpisywaniu, przy rejestracji, wpisali datę rejestracji.

lostery

Nowy na Forum
Może to zależy od wydziału komunikacji.
jak się pytałem w tesli o rok produkcji 2024 to powiedzieli, że to loteria jaki rok produkcji wpisze urzędnik w wydziale komunikacji, ale raczej wpisują rok produkcji najstarszej wyprodukowanej części samochodu. Możliwe, że miałeś szczęście, że wpisali Tobie 2024.

inter

Pionier e-mobilności
jak się pytałem w tesli o rok produkcji 2024 to powiedzieli, że to loteria jaki rok produkcji wpisze urzędnik w wydziale komunikacji, ale raczej wpisują rok produkcji najstarszej wyprodukowanej części samochodu. Możliwe, że miałeś szczęście, że wpisali Tobie 2024.
Wszystko zależy, kto tam siedzi za biurkiem ;)

Michał

Zadomawiam się
No i moja tesla przyjechała do Katowic. Odbiór umówiony w aplikacji na środę przełożony przez salon na czwartek bo auto było by w środę ale po 16. W kato za duże korku popołudniu więc muszę jeszcze jeden dzień poczekać:)))

free66

Nowy na Forum
Ja zamówiłem 1 marca w kolorze białym z białym wnętrzem, wersja LR. Ciekawe kiedy otrzymam VIN :)

inter

Pionier e-mobilności

Najnowsze dyskusje