Na razie nic, mają się jeszcze kontaktować bliżej czwartku.Dobra wiadomość! A w aplikacji coś się zmieniło na ten moment?
Na razie nic, mają się jeszcze kontaktować bliżej czwartku.Dobra wiadomość! A w aplikacji coś się zmieniło na ten moment?
Jak samochód będzie w drodze to dostaniesz info 1-2 dni wcześniej, jakie dokumenty masz zabrać do odbioru.Na razie nic, mają się jeszcze kontaktować bliżej czwartku.
U mnie to samo. Daty odbioru nie mam.Puk puk u mnie był kurier TNT z dokumentami. Nawet sms'a czy telefonu nie dostałem o tym fakcie
To raptem, niecałe 3 miesiące w produkcjiMoja LR jest z 2024, produkcja 22.03.2024. Oby miała już te proste koła i opony![]()
Będą dzwonić i będzie 1-2 dni do wyboru.A ma ktoś możliwość wyboru-umówienia terminu odbioru w aplikacji?
No zdecydowanie organizacja u nich kuleje.Dziś dzwoniłem do Tesli podpytać czy nie ma jeszcze terminu odbioru? Pan na tyle nie był w stanie powiedzieć nawet przybliżonej daty że aż zaczął pytać czy ja hipotetycznie mógłbym odebrać samochód w pierwszym tygodniu następnego miesiąca. 😁