Tesla Model 3, dostawy II kwartał 2024

kiszony23

Zadomawiam się
Mam prośbę do osób które odebrały już autko, patrzyliście pod spód? Ja niestety tydzień po odbiorze, zauważyłem że tylko jedna na cztery zaślepki jest zamknięta całkowicie, tak powinno być czy coś tu poszło nie tak na procesie produkcji?

Tak to już jest przy zamontowanych chlapaczach.

Hubi

Fachowiec
Mam prośbę do osób które odebrały już autko, patrzyliście pod spód? Ja niestety tydzień po odbiorze, zauważyłem że tylko jedna na cztery zaślepki jest zamknięta całkowicie, tak powinno być czy coś tu poszło nie tak na procesie produkcji?
Dokładnie tak samo wyglądało to u mnie. Odkryłem po pół roku, jak zmieniłem chlapacze na mniejsze.

Zgodnie z instrukcją:

te zaślepki powinny zostać po prostu wycięte.
Całe szczęście, że tego nie robią!
Nowe chlapacze nie wykorzystują tego otworu, więc dzięki temu mogłem je po prostu zamknąć :)

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
U mnie otwarte sa wszystkie. Ja kładłam się na ziemi w tym Libero na parkingu aby spod sprawdzic (parodia).
Przy zgloszeniu stwierdzili, że tak ma być.

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Z osób które zgłaszały po odbiorze w aplikacji jakiś mankament do poprawki, czy otrzymał ktoś z Was już proponowany termin np. serwisu mobilnego? Czy raczej trzeba się uzbroić w cierpliwość?

fbx

Nowy na Forum
Z osób które zgłaszały po odbiorze w aplikacji jakiś mankament do poprawki, czy otrzymał ktoś z Was już proponowany termin np. serwisu mobilnego? Czy raczej trzeba się uzbroić w cierpliwość?
Zgłaszałem w dniu odbioru 5.06 i wczoraj dostałem termin na 19.06 - mobilny mechanik

Kaczor

Zadomawiam się
Odebrana dzisiaj. Wstępnie bez wad. Koła nie biją. Kto odebrał dzisiaj lub odbierze do końca czerwca dostanie 20 000 km darmowego ładowania na Superchargerach. Bonus będzie przydzielany od 1 lipca. 😎
IMG_1415.jpeg