Iskra
Tesla model 3 Highland
Ja dostałem moje dokumenty w poniedziałek około 13.00 - z ząbekCzy komuś z odbiorem w Ząbkach już wysłali dokumenty, czy to wszystko Katowice póki co? Mam nałożenie folii na 3.06 i nie wiem czy przekładać :/
Ja dostałem moje dokumenty w poniedziałek około 13.00 - z ząbekCzy komuś z odbiorem w Ząbkach już wysłali dokumenty, czy to wszystko Katowice póki co? Mam nałożenie folii na 3.06 i nie wiem czy przekładać :/
U mnie LR zamówiona 22.04, dziś pani powiedziała że odbiór w pierwszym tygodniu czerwca 🤷♂️odbieram w Ząbkach standardowego Long Range zamówienie z dn. 27.04. - Pani powiedziała, że auto będzie dostarczone na koniec Maja, nie podała konkretnej daty
Nie, odbywa się wtedy kiedy leasing to ogarnie. A z tym to różnie bywa w zależności od leasingu i miastaTo rejestracja nowego auta przez leasing odbywa się tego samego dnia?
Tak, dziś byłem w Szczecińskim urzędzie spróbować zarejestrować auto. System jak za komuny: Jak chcesz umówić termin z przyszłą datą to najszybciej 6 czerwca, jeśli chcesz załatwić rejestrację w ten sam dzień to musisz stanąć po numerek wydawany w okienku bezpośrednio przez panią - liczba numerków ograniczona wiec trzeba przyjść przed otwarciem urzędu około 06.30-07.00 aby dostać numerek na rejestrację tego samego dnia. Urząd otwierają od 7.30.To rejestracja nowego auta przez leasing odbywa się tego samego dnia? U mnie już te papiery jednak dzisiaj przyszły do leasingu, jutro maja dać do rejestracji, ale mówią że w Szczecinie rejestracja auta może potrwać nawet do 03.06. To jest w ogóle możliwe, żeby tak długo to trwało?
Zapraszam do Warszawy na Ludną - tutaj praktycznie bez kolejek do rejestracji.Tak, dziś byłem w Szczecińskim urzędzie spróbować zarejestrować auto. System jak za komuny: Jak chcesz umówić termin z przyszłą datą to najszybciej 6 czerwca, jeśli chcesz załatwić rejestrację w ten sam dzień to musisz stanąć po numerek wydawany w okienku bezpośrednio przez panią - liczba numerków ograniczona wiec trzeba przyjść przed otwarciem urzędu około 06.30-07.00 aby dostać numerek na rejestrację tego samego dnia. Urząd otwierają od 7.30.
O kurde. Nie strasz.Tak, dziś byłem w Szczecińskim urzędzie spróbować zarejestrować auto. System jak za komuny: Jak chcesz umówić termin z przyszłą datą to najszybciej 6 czerwca, jeśli chcesz załatwić rejestrację w ten sam dzień to musisz stanąć po numerek wydawany w okienku bezpośrednio przez panią - liczba numerków ograniczona wiec trzeba przyjść przed otwarciem urzędu około 06.30-07.00 aby dostać numerek na rejestrację tego samego dnia. Urząd otwierają od 7.30.