Napewno wyrobią do końca miesiąca bo ich ciśnie także ja śpię spokojnie 😁. Na fakturze 22.Ja mam na fakturze termin odbioru 20 czerwca. Ciekawe czy wyrobią TM3P - czerwona.
Napewno wyrobią do końca miesiąca bo ich ciśnie także ja śpię spokojnie 😁. Na fakturze 22.Ja mam na fakturze termin odbioru 20 czerwca. Ciekawe czy wyrobią TM3P - czerwona.
Z ciekawości możemy stanąć obok siebie i zobaczyć czy realnie będzie różnica czy to w głównej mierze placebo 😁.31 maja odebrałem swój egzemplarz, 6 czerwca położyłem trzyletnią ceramikę,
Powiem wam, że wygląda lepiej niż przed nałożeniem 😊 także polecam!
View attachment 18339
TM3HL zamówiona 22.04, odebrana 6.06. Dostałem tylko te 150 km darmowego ładowania na start.Tak. Dzwoniłem do Tesla Katowice dopytać. Dostałem odpowiedź, że wszystkie zamówienia odebrane do 30.06 łapią się na darmowe kilometry. Mało tego jeżeli ktoś zamówił drugą Teslę do 30.04 otrzyma również 15000 bonów.
U mnie analogiczna sytuacja. Zamówiona 21.04, odebrana 6.06TM3HL zamówiona 22.04, odebrana 6.06. Dostałem tylko te 150 km darmowego ładowania na start.
Czy zostaną przyznane te 20000 km od 1.07? Może trzeba zadzwonić do Tesli?
Ja zamówiłem 24 kwietnia i do tej pory cisza🙁na fakturze jest data odbioru 14 czerwiec więc czekamJa miałem zamówioną 14 maja odebrałem 31 maja ... też tylko 150 km ...
Ja miałem zamówioną 14 maja odebrałem 31 maja ... też tylko 150 km ...
Napisał że nie miał VINu = nie miał umowy ani daty dostawya jaki miałeś termin dostawy przy zamówieniu i na umowie? Dawno zamówiłeś?