Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

ELuk

Pionier e-mobilności
Jeżeli zależy Ci na szybkim odbiorze EV to spytaj w MB o EQE, jeszcze na początku lipca miałem gwarantowaną realizację do października.
I to jest klasyczna sprzedaż, nie on-line, zagwarantowany profesjonalny kontakt ze sprzedawcą w salonie itd. 👍

Bronek

Pionier e-mobilności
8-9 tygodni czekałem w 2019r i tez mi bylo za długo. Na Leafa ok 6 miesięcy. Na Rapido, to taki kamper prawie rok.
I to gdy nie bylo kryzysu itp. Owszem z placu zawsze można bylo coś brać, co diler wcisnął jako okazję b. Jednak wystarczyła chęć zmiany czegoś i wio na koniec kolejki.
Teraz juz na placu przetrzebione.
Ale Plaida mi zaproponowali na grudzień /styczeń w ramach rekompensaty za brak polskkego w Trójce. :)
Gdybym chcial Mercedesa, to już bym sie kulał EQSem zły, że dałem sie w ten cygański wóz wrobić. A bylem nastawiony. Cena wyższa od Plaida, a jazda wolniejsza od Trójki za to skóra i ledy jak w barze na dworcu. Internet se Pan dokupi. I zapraszamy na darmowa kawę podczas serwisowych przeglądów. Damy opiekuna w gratisie.

krzyss

Pionier e-mobilności
8-9 tygodni czekałem w 2019r i tez mi bylo za długo. Na Leafa ok 6 miesięcy. Na Rapido, to taki kamper prawie rok.
I to gdy nie bylo kryzysu itp. Owszem z placu zawsze można bylo coś brać, co diler wcisnął jako okazję b. Jednak wystarczyła chęć zmiany czegoś i wio na koniec kolejki.
Teraz juz na placu przetrzebione.
Ale Plaida mi zaproponowali na grudzień /styczeń w ramach rekompensaty za brak polskkego w Trójce. :)
Gdybym chcial Mercedesa, to już bym sie kulał EQSem zły, że dałem sie w ten cygański wóz wrobić. A bylem nastawiony. Cena wyższa od Plaida, a jazda wolniejsza od Trójki za to skóra i ledy jak w barze na dworcu. Internet se Pan dokupi. I zapraszamy na darmowa kawę podczas serwisowych przeglądów. Damy opiekuna w gratisie.
No z tym internetem to tez mnie smieszy :)
Ale co bedziesz mial plaida ? Podobno przy 2,1 do setki zmarszczki znikaja…

Michal

Moderator

pmlody

Pionier e-mobilności
zagwarantowany profesjonalny kontakt ze sprzedawcą w salonie itd. 👍
Powiedz to mojej znajomej :D
Od kwietnia czeka na profesjonalny kontakt.
W sumie to przez ten czas już kupiła auto u konkurencji.
Mam wrażenie, że spora część osób nie zauważyła, że rynek samochodowy przez ostatnie dwa lata trochę się zmienił.

Proxy84

Fachowiec
No to chyba to koniec marzeń o dostawie w tym kwartale. Następne statki idą wd. M do Japonii, Barcelony, UK i więcej nie będzie. Także pozamiatane. Ani jedno auto do nas.

North

Zadomawiam się
Chyba żle zrozumiałeś wpis Mr Miserable - pisał on o braku kolejnych statków, ale wypływających z Pier 80 San Francisco (czyli że nie będzie dostaw Modelu S czy X do EU w tym kwartale), a nie o Szanghaju, gdzie za chwilę mają wznowić produkcję Modelu 3.