Lupin
Zadomawiam się
To już pytanie do Ząbek 😛Dlaczego, aż 6?
To już pytanie do Ząbek 😛Dlaczego, aż 6?
Ja cały czas nie dostałem skanów, więc wciąż jestem na skraju płaczu i agresji 😂A dopiero co placze, groźby i inne epitety lecialy na Tesla Polska 🙃
Milo sie to czyta bo przezywalem tak samo !
Jak co kwartał 🙂Milo sie to czyta bo przezywalem tak samo !
a dostałeś kartę pojazdu? Jeżeli jest wystawiona z homologacją w której jest data produkcji (ja mam 15 sierpnia) to trudno sobie wyobrazić listopadAuto opłacone i........ pojawił się termin odbioru.
Listopad 2022.
Nie wiem co o tym myśleć.
Oficjalnie podsumuje "tą drogę do szczęścia" jak dostanę auto. Tak to wygląda jak popyt biję na głowę podaż..A dopiero co placze, groźby i inne epitety lecialy na Tesla Polska 🙃
Milo sie to czyta bo przezywalem tak samo !
Nie, ale wcześniej dzwonili, że ma być po 23 września.a dostałeś kartę pojazdu? Jeżeli jest wystawiona z homologacją w której jest data produkcji (ja mam 15 sierpnia) to trudno sobie wyobrazić listopad
To faktycznie obecna dostawa musi być z wcześniejszego statku.Nie, ale wcześniej dzwonili, że ma być po 23 września.
W sobotę na trasie A2 w kierunku Warszawy przemknęła mi 2 poziomowa laweta pełna TM3, były 2 biale 1 czerwona 1 niebieska i kilka czarnych, ale nie zdążyłem strzelić foty.Na kiedy macie odbiory? Moze faktycznie nie jest to ostatni transport w tym kwartale i jeszcze jakieś M3 dojadą. Czy Ząbki coś na ten temat wspominały?