Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

viallos

Pionier e-mobilności
VIN na fakturze jest prawidłowy i pojawią się nawet wcześniej niż w kodzie strony. U mnie tak było i VIN pozostał beż zmian.

SkropMe

Zadomawiam się
Ja VINu w kodzie strony nie mam ale na fakturze jest, płatność już przeszła. Aplikacja cały czas pokazuje dostawę Luty 2023

Proxy84

Fachowiec
Auto zapłacone, potwierdzenie przelewu wysłane. Kontakt nawiązany i potwierdzone otrzymanie przelewu przez TeslaAdvisor oraz w aplikacji. Dokumenty w drodzę. Tymczasem takie info. WTF? Wcześniejszy monitów nie było rzecz jasna. Nota bene termin płatności w fakturze to 17.09. Chyba ktoś grubo nie ogarnia.

"Dostawa Tesli - Ostateczne przypomnienie o płatności Termin płatności za Twoje zamówienie ubiega jutro. Proszę wyślij potwierdzenie płatności do swojego Tesla Advisor w ciągu 24 godzin, aby zapewnić sobie dostawę w tym miesiącu. Jeśli nie otrzymamy potwierdzenia płatności, numer VIN zostanie przekazany kolejnemu klientowi a realizacja Twojego zamówienia opóźni się. Pozdrawiamy, Tesla Poland"

Proxy84

Fachowiec
Im chyba chodzi o drugie zamówienie (sprzed tygodnia które miało być w marcu 23😂) w moim przypadku ale totalnie tego nie ogarniają. Nie napisali o które zamówienie chodzi.

Michaal

Zadomawiam się
Jak nie robiłem drugiego zamówienia, lecz mam na koncie kilka faktur - więc automat pewnie odnosi się do pierwszej. Ostatnia, piąta wersja jest opłacona. Ignoruje ten SMS.

Michal

Moderator