Tesla Model 3, dostawy III kwartał 2022

Michal

Moderator
Aaaa, to idealny wybór w takim razie TMY ;)

Lupin

Zadomawiam się
Próbuję dodzwonić się od piątku. Dzisiaj całkowicie zamknęli już infolinię, a na e-maile nie odpowiadają 😒

Michal

Moderator
Może gdyby 100 osób przestało do nich dzwonić po 10x dziennie i pisać po 2-3 maile, to kontakt nie był by tak utrudniony dla tych, którzy już mają auta i chcą rzeczywiście coś załatwić... Na cholerę tam dzwonicie? Czego chcecie się dowiedzieć oprócz rzeczy, które są tutaj napisane? Później finał jest taki, że banda jakiś pajaców organizuje strajk głodowy, bo nie da się dodzwonić...

• Masz vin w kodzie strony - jest planowana dostawa dla Ciebie. Nie masz vinu - nie masz po co dzwonić oni Ci powiedzą, że nic nie są w stanie zrobić.
  • Masz dokumenty - całość się posuwa do przodu. Nie masz dokumentów, czekaj, niedługo się pojawią.
  • Chcesz wziąć leasing - wpisz to w formularzu na stronie i daj znać leasingowi, że będzie sraczka pod koniec września.
  • fin...

Lupin

Zadomawiam się
Może gdyby 100 osób przestało do nich dzwonić po 10x dziennie i pisać po 2-3 maile, to kontakt nie był by tak utrudniony dla tych, którzy już mają auta i chcą rzeczywiście coś załatwić... Na cholerę tam dzwonicie? Czego chcecie się dowiedzieć oprócz rzeczy, które są tutaj napisane?
Chciałem zapytać o preferencje bombonierek, bo nie wiem, czy pojechać na odbiór z Wedlem, czy Lindtem. To miłe, że pytasz.

Michal

Moderator
Jeszcze jak ktoś nie jest tutaj na forum i dzwoni, to jakoś tam mogę zrozumieć, ale skoro już jesteś tutaj to przeczytaj wątek (dowolny w sprawie dostaw) i powinieneś wiedzieć, że co kwartał jest TO SAMO!

Lupin

Zadomawiam się
Nie wiem, dlaczego zakładasz, że czegoś nie przeczytałem, albo nie wiem, jak wygląda proces. Gdyby wszystko wyglądało tak, jak powinno i tak, jak wygląda co kwartał, to nie dzwoniłbym tam dla przyjemności.