damsas-40

Zadomawiam się
Ja złożyłem zamówienie pod koniec września. Termin dostawy szacują na listopad grudzień 2022. Ja natomiast liczę na opóźnienia i chcę odebrać w czerwcu 2023. Jak nie będzie poślizgu to najwyżej będę przesuwał odbiór.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Mam zamówienie z marca 2022 na RWD biała z czarnym środkiem czyli pełny standard. Szacowana dostawa luty 2023. Ciekawe czy jest szansa na przyspieszenie i odbiór w tym kwartale.

Michal

Moderator
Podobno w tym kwartale ma być inaczej i CN zaczyna produkcję od zamówień na eksport. Plac przy fabryce już jest pełny, więc za chwilę powinny się rozpoczynać załadunki na statki, a za ~miesiąc statki powinny pojawiać się w EU.

Rafalski

Posiadacz elektryka
Zauważyłem dzisiaj, że jakby ktoś chciał zamówić 3 RWD w standardzie to szacowana data jest styczeń - marzec. Wcześniej był maj.

krzyss

Pionier e-mobilności
Zauważyłem dzisiaj, że jakby ktoś chciał zamówić 3 RWD w standardzie to szacowana data jest styczeń - marzec. Wcześniej był maj.
Fabrika w chinach idzie na rekord :)

dawson

Fachowiec
Ja złożyłem zamówienie pod koniec września. Termin dostawy szacują na listopad grudzień 2022. Ja natomiast liczę na opóźnienia i chcę odebrać w czerwcu 2023. Jak nie będzie poślizgu to najwyżej będę przesuwał odbiór.
Zamowilem w styczniu , byla do odebrania w marcu to przesunalem na maj i czekam do dziś 🤣 także ten….

dawson

Fachowiec
U mnie wskoczyło dziś:

Przewidywany termin dostawy: Październik 24 — Listopad 05​

Wkrótce skontaktujemy się z Tobą, aby uzgodnić termin dostawy.

Takiego czegoś jeszcze nie miałem :) (DE)
VINu w kodzie strony brak

damsas-40

Zadomawiam się
U mnie wskoczyło dziś:

Przewidywany termin dostawy: Październik 24 — Listopad 05​

Wkrótce skontaktujemy się z Tobą, aby uzgodnić termin dostawy.

Takiego czegoś jeszcze nie miałem :) (DE)
VINu w kodzie strony brak
To dobrze, że w końcu drgnęło. Mam nadzieję, że uda mi się wstrzelić w czerwiec jak odmowie w tym roku…