daniel

Señor Meme Officer
Evse dostaniesz z autem.
Dokupic mozesz ewentualnie wallboxa.
Jak wpisuję EVSE w wyszukiwarce to wyskakują też wallboxy. Żeby być elektrodowo precyzyjnym to chodzi mi o Tesla Wall Connector. Widziałem, że niektórzy się zarzekali, że najlepszy, bo ma guzik do otwierania klapki. Polecacie brać czy jest coś lepszego za mniejszą cenę?

Na Allegro widzę go za 3,5k, a słupek pod niego za 4k. 😆

Michal

Moderator

Hugo14

Nowy na Forum
Jest sporo TM3 do kupowania od ręki. Ja czekam, a taka konfiguracja tam jest. Jedyna różnica to to, że nie ma w moim zamówieniu "30-dniowy okres próbny Łączności Premium". Czyżby wcześniej było na stałe, a teraz jest tylko na 30 dni?

Michal

Moderator
Jest sporo TM3 do kupowania od ręki. Ja czekam, a taka konfiguracja tam jest. Jedyna różnica to to, że nie ma w moim zamówieniu "30-dniowy okres próbny Łączności Premium". Czyżby wcześniej było na stałe, a teraz jest tylko na 30 dni?
Raczej to nie możliwe, bo nawet jak ja zamawiałem to łączność premium miała być na 1 rok. Co prawda mam cały czas za free, ale tego chyba nie ma na zamówieniu, bo to jest dodatkowa usługa - na moim nie było.

Michal

Moderator
Jeżeli kupię samochód od ręki to tracę te 1200 zł co zapłaciłem przy zamówieniu?
Musiałbyś zapytać Tesli - napisz do nich maila, że jesteś zainteresowany jednym konkretnym autem dostępnym od ręki ale masz już zamówienie i co masz zrobić - czy da się to przenieść bez utraty zaliczki?

Bronek

Pionier e-mobilności
Raczej to nie możliwe, bo nawet jak ja zamawiałem to łączność premium miała być na 1 rok. Co prawda mam cały czas za free, ale tego chyba nie ma na zamówieniu, bo to jest dodatkowa usługa - na moim nie było.
Na stałe była do września? 2019r jako premia tak jak kiedyś ładowanie. Potem na rok ( teraz ma ten roczny okres S i X) Ja mam na legalu bo zamawiałem 28 sierpnia 2019.
Teraz jest na miesiąc ale jw z powodów ponoć że Tesla nie dogadała się z naszymi dostawcami to cudem ludzie mają póki co na stałe.