abes99

Posiadacz elektryka
Jeśli to nie tajemnica, możecie się pochwalić ofertami leasingowymi? Najlepiej w postaci:

Firma / wpłata własna % / ilość rat / wykup % / stałe czy zmienne / sumaryczny %

Pytam głównie z ciekawości, ale pewnie niejednemu ułatwi decyzję bądź wskaże ciekawą opcję ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Jeśli to nie tajemnica, możecie się pochwalić ofertami leasingowymi? Najlepiej w postaci:

Firma / wpłata własna % / ilość rat / wykup % / stałe czy zmienne / sumaryczny %

Pytam głównie z ciekawości, ale pewnie niejednemu ułatwi decyzję bądź wskaże ciekawą opcję ;)
Ale to cały czas się zmienia, więc to ewentualne pytanie dla teraz biorących.

abes99

Posiadacz elektryka
Ale to cały czas się zmienia, więc to ewentualne pytanie dla teraz biorących.
Dokładnie o to mi chodzi, na jakim poziomie kształtują się teraz leasingi. Wiem, że są kalkulatory online, ale jednak takie info może być dla niektórych ciekawe ;)

Alicjush

Nowy na Forum

pko leasing/wpłata 27 000 netto (doplaty)/60 rat/30%wykup/zmienne/ 128% całość.
Wartość auta 225k netto minus dopłata.
Podpisuję w przyszłym tygodniu, dość długo szukałem.
W stosunku do 4 lata wstecz to tragedia, ale taki mamy klimat.
Jak masz lepiej, to jeszcze mogę zmienić 🤔

abes99

Posiadacz elektryka
Co prawda nie na Teslę, ale 500'tkę i przy innych założeniach, ale coś takiego dostaliśmy:

ING / wpłata własna 45% / 35 miesięcy/ wykup 1% / stałe / 109,19% (tyle było w kalkulacji, ile na umowie dowiem się w przyszłym tygodniu jak wrócę z urlopu).

Pierwsze leasingi dopiero ogarniam (akurat w rodzinie trafiły się 3 wymiany aut), stąd ciekawy jestem jak wyglądają na tle innych. Jak pytałem i szukałem tu na forum, to mi brakowało właśnie takich konkretów.

Phitherek_

Posiadacz elektryka
U mnie kalkulacja na Model 3 LR w cenie z końca lutego czyli pod 260k wychodzi następująco:

Alior Leasing / wpłata własna 30% / 59 miesięcy / wykup 1% / zmienne / 118,64% całość

Kalkulacja z dnia 02.09.2022 r., zobaczymy co dostanę w umowie :).