Zwróć uwagę na "uroczą dziurkę"Ok, w żadnym aucie na to nie zwracałem uwagi, a w Tesli trzeba? 🤔😕
Muszę obejrzeć progi..,
Zwróć uwagę na "uroczą dziurkę"Ok, w żadnym aucie na to nie zwracałem uwagi, a w Tesli trzeba? 🤔😕
Muszę obejrzeć progi..,
A jak dzwoniłem do nich kilka dni temu, to mi powiedzieli, że mają tylko wersje przed FL 🤔Mam pytanie czy ktoś odbierał już może TM3 HL w wynajmie długoterminowym w Arval? Pytanie brzmi jak wygląda tam procedura odbioru i po jakim czasie od zamówienia udało się odebrać auto?
Zgadza się, na placu Arval ma tylko TM3 przed FL i jak potrzebujesz od ręki to je oferują. Jak chcesz TM3 HL to je zamawiają pod konkretnego klienta i o ten przypadek pytam.A jak dzwoniłem do nich kilka dni temu, to mi powiedzieli, że mają tylko wersje przed FL 🤔
To rewelacja - myślałem, że może się uda przed świętami a tu jeszcze na MikołajkiTak, w ciągu 2 tygodni powinien być do odbioru
A tak z ciekawości: jaka wersja? Podstawowa? Bo ja na swoje TM3 RWD z hakiem i dodatkowymi kołami czekam od 3. listopada, VINu nie mam 😀To rewelacja - myślałem, że może się uda przed świętami a tu jeszcze na Mikołajki![]()