Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

6a8

Posiadacz elektryka
Ok, w żadnym aucie na to nie zwracałem uwagi, a w Tesli trzeba? 🤔😕
Muszę obejrzeć progi..,
Zwróć uwagę na "uroczą dziurkę"

LuckyLuke

Zadomawiam się
Mam pytanie czy ktoś odbierał już może TM3 HL w wynajmie długoterminowym w Arval? Pytanie brzmi jak wygląda tam procedura odbioru i po jakim czasie od zamówienia udało się odebrać auto?

GGrraadd

Zadomawiam się
Ja będę odbierał, ale nie wiem kiedy. Auto podobno już jest i czeka, tylko trwa jeszcze jakaś papierologia. Od opiekuna z Arvalu dowiedziałem się, że Tesla sama będzie kontaktować się ze mną w sprawie ustalenia daty odbioru.

LuckyLuke

Zadomawiam się
A jak dzwoniłem do nich kilka dni temu, to mi powiedzieli, że mają tylko wersje przed FL 🤔
Zgadza się, na placu Arval ma tylko TM3 przed FL i jak potrzebujesz od ręki to je oferują. Jak chcesz TM3 HL to je zamawiają pod konkretnego klienta i o ten przypadek pytam.

Siostra Irena

Posiadacz elektryka
Odebrałem o trzy dni wcześniej, sam odbiór szybko, latwo, przyjemnie.
Przyjechałem 30 minut wcześniej, znalazlem swojego na placu, zrobiłem oględziny - więc jak podszedłem do biurka to już tylko formalności i do domu.

Naładowany był do 86% i miał już chlapacze 😉👌

Nie będę się silił na recenzję bo za wcześnie 😉 powiem tylko, że kocham go po prostu 🥰🚗

IMG_1789.jpeg

bte

Zadomawiam się
To rewelacja - myślałem, że może się uda przed świętami a tu jeszcze na Mikołajki ;)
A tak z ciekawości: jaka wersja? Podstawowa? Bo ja na swoje TM3 RWD z hakiem i dodatkowymi kołami czekam od 3. listopada, VINu nie mam 😀