AdrianK
Zadomawiam się
Jeszcze nie mam ustalonego terminu odbioru. ps. Czekam nadal na kuriera i jutro idę rejestrować auto.U mnie dziś wysłali, czy już termin odbioru masz ustawiony?
Jeszcze nie mam ustalonego terminu odbioru. ps. Czekam nadal na kuriera i jutro idę rejestrować auto.U mnie dziś wysłali, czy już termin odbioru masz ustawiony?
Przekazała. Ale kurier chyba zapomniałOk a skąd te opóźnienie w dostarczaniu dokumentów? Tesla wygenerowała numer przesyłki ale nie przekazała dokumentów?
Człowiek czeka cały dzień na kuriera na koniec dnia takie info z systemie TNTMi to jednak wygląda odwrotnie, że nie przekazaliwidzę przesyłkę ale odbioru od wczoraj brak...
24.10.2023, 11:08 Odbiorcy nie ma w domu. Zostawiliśmy mu wiadomość i czekamy na kontakt z jego strony |
TNT nie polecam, mi też opóźnili dostawę dokumentów i odbiór samochodu się prze to opóźnił o kilka dni przez weekend.Człowiek czeka cały dzień na kuriera na koniec dnia takie info z systemie TNT
24.10.2023, 11:08 Odbiorcy nie ma w domu. Zostawiliśmy mu wiadomość i czekamy na kontakt z jego strony
OMG... niezłe "asy"Człowiek czeka cały dzień na kuriera na koniec dnia takie info z systemie TNT
24.10.2023, 11:08 Odbiorcy nie ma w domu. Zostawiliśmy mu wiadomość i czekamy na kontakt z jego strony