Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

ogur83

Zadomawiam się
Macie juz date odbioru w aplikacji? Wiadomo cos kiedy bedą w Warszawie dostawy? Dzwonilem 2 dni temu i nie wiedzieli jeszcze nic konkretnego.

adamkru

Fachowiec
Macie juz date odbioru w aplikacji? Wiadomo cos kiedy bedą w Warszawie dostawy? Dzwonilem 2 dni temu i nie wiedzieli jeszcze nic konkretnego.
Daty w aplikacji ciągle brak… taki status od zamówienia.

Attachments

• IMG_4965.jpeg
    IMG_4965.jpeg
    147,2 KB · Liczba wyświetleń: 9

ogur83

Zadomawiam się
Mam to samo generalnie papierów też nie wysłali jeszcze. Na fakturze data odbioru 31.10 ale jak wyzej fake

krisss

Zadomawiam się
wczoraj uzyskałem informacje, że mentalnie mamy się przygotować na odbiory na początku listopada
nie ma też chyba sensu pędzić z rejestracja bo okres ubezpieczenia od razu Wam leci :)

ogur83

Zadomawiam się
Od czego zalezy kolejnosc wydawania? Wie ktos? Czy raczej co przyjedzie idzie do klienta czy np data zlozenia zamówienia?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Mi to jednak wygląda odwrotnie, że nie przekazali ;) widzę przesyłkę ale odbioru od wczoraj brak...
Z TNT zawsze tak było i jest że od wygenerowania listu do odbioru to kurierowi się schodzi 2-3dni. Moje dokumenty do rejestracji doszły do leasingu po 4 dniach.

wiktor

Posiadacz elektryka
wczoraj uzyskałem informacje, że mentalnie mamy się przygotować na odbiory na początku listopada
nie ma też chyba sensu pędzić z rejestracja bo okres ubezpieczenia od razu Wam leci :)

Mi sugerowali ubezpieczenie w piątek jeszcze w tym tygodniu.

jarqu

Posiadacz elektryka
1000019352.jpg

Jakaś sztuka pojawiła się w ząbkach. Pewnie to ta pokazowa na czwartek. Ciekawe z którego statku.

inter

Pionier e-mobilności
Polska niestety jest na końcu w ogniwie dostaw.

jarqu

Posiadacz elektryka
Polska niestety jest na końcu w ogniwie dostaw.
Ogniwo dostaw to pikuś i tak sobie radzą dobrze. Niech lepiej w końcu zaczną otwierać salony w innych regionach Polski.