Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

wiktor

Posiadacz elektryka
ciekawe czy to jest jeden system i teraz będzie można skorzystać z tych danych, czy każdy z nas będzie przechodził tą samą ścieżkę
i tak dobrze, że są przygotowani do ręcznego wprowadzenia, a nie "wróć Pan po aktualizacji systemu"

Mówiła, że zrobiła zgłoszenie "dla potomnych". Ale ktoś tu już pisał, że zarejestrował więc te dane tez musiał juz ktoś wcześniej wklepać. Kwestia jak długo to będą aktualizować.

ralf

Nowy na Forum
Witam wszystkich serdecznie.
Obserwuje forum od jakiegoś czasu. Szanuje i polecam. Postanowiłem dołączyć. U mnie sytuacja następująca.

Zamówienie Tesla 3 HL SR z początkiem września. Wczoraj info od Tesla. Odbiór w piątek 3 listopad.
Leasing w Santander.
OC, AC zapewne w PZU, cirka 5 koła.

Ponieważ pogoda u mnie słaba, chciałem podpytać o maty gumowe pod nogi. Czy kojarzy ktoś gdzie można zdobyć do HL ?
Mam nadzieje że nie zaśmiecę zbytnio wątku.

Pzdr

inter

Pionier e-mobilności
Witam wszystkich serdecznie.
Obserwuje forum od jakiegoś czasu. Szanuje i polecam. Postanowiłem dołączyć. U mnie sytuacja następująca.

Zamówienie Tesla 3 HL SR z początkiem września. Wczoraj info od Tesla. Odbiór w piątek 3 listopad.
Leasing w Santander.
OC, AC zapewne w PZU, cirka 5 koła.

Ponieważ pogoda u mnie słaba, chciałem podpytać o maty gumowe pod nogi. Czy kojarzy ktoś gdzie można zdobyć do HL ?
Mam nadzieje że nie zaśmiecę zbytnio wątku.

Pzdr
Nie ma jeszcze innych mat do HL.

adamkru

Fachowiec
Mój T3H zarejestrowany i ubezpieczony pod leasing.
I tu ciekawostka: ubezpieczenie WARTA - 15k, PZU - 4500, ERGO HESTIA w "pakiecie dealerskim" - 3300 PLN.
Jak ktoś jest jeszcze przed ubezpieczeniem to sprawdźcie jak to u Was wyjdzie. Bo różnice ogromne.

Teraz jeszcze GAP się robi i można czekać na odbiór :)

AdrianK

Zadomawiam się
30.10 ma przyjechać kolejna partia. Umówiony jestem na odbiór 02.11. Zamówienie z 04.09 wersja najprostsza bez dodatków.