Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

jarqu

Posiadacz elektryka
Ja dziś sam zadzwoniłem i umówiłem się na odbiór też czwarty czyli sobota. Generalnie dowiedziałem się że mój ma zjechać do Polski 1 listopada na razie nie ma żadnych obsów, więc może jakby się dało to będę mógł odebrać szybciej maja dzownic.

ypl

Pionier e-mobilności
W bazie danych nie ma danych odnośnie modelu Highland.
Babka w starostwie powiatowym wszystko z palca wklepywała, nawet DMC 🥳
Miałem to samo jak ygreka z nowym rodzajem silnika rejestrowałem, nie dodali jeszcze do słownika ITS.

ypl

Pionier e-mobilności
ciekawe czy to jest jeden system i teraz będzie można skorzystać z tych danych, czy każdy z nas będzie przechodził tą samą ścieżkę
i tak dobrze, że są przygotowani do ręcznego wprowadzenia, a nie "wróć Pan po aktualizacji systemu"
Dopóki nie dodadzą do słownika, za każdym razem ręcznie.

wiktor

Posiadacz elektryka
Tak, babeczka mówiła, że musi wysłać zgłoszenie do bazy i przez to dłużej będę czekał na dowód stały.

Rafal9184

Zadomawiam się
Ładniutka! Jakie pierwsze wrażenie z jazdy?

P.S. Szerokości! :)
Dzięki! :)
Póki co ekstra, jedyne co zauważyłem, to że w komunikatach nawigacji nie da się ustawić języka polskiego. Czekam więc na pierwszą aktualizację 😂

Przy odbiorze miałem naładowany akumulator w 30%, ale mogłem, jeszcze zanim finalnie podpisałem odbiór, naładować na Superchargerze za darmo :)

adamkru

Fachowiec
Haha... łaskawcy ;-P
Ale dzięki za podpowiedź.

Za parę dni już trochę T3H będzie na ulicach.
Jakby co to będę machał z pozdrowieniami, a nie dlatego, że światła nie działają ;-)