Tesla Model 3, dostawy IV kwartał 2023

jarqu

Posiadacz elektryka
Z tego co się orientuję to fizycznie niemożliwie, lfp nie jest w stanie zapewnić takiej mocy żeby obsłużyć dwa silniki. Wynika to też z tego że gęstość jest za mała bateria LFP poprostu zajmuje więcej miejsca.

AntoniFerdynand

Posiadacz elektryka
Bo ma dzwiek studyjny…
Nie ukrywam, że widząc ten wpis czuję się mocno oszukany przez sprzedawców w Ząbkach. Składając zamówienie pytaliśmy sprzedawcę o audio i przekonywał, że w wersji Highland zestaw audio będzie identyczny w SR i LR co różni go od dotychczasowych wersji. Gdybyśmy wiedzieli, ze trzeba użyć do tego aplikacji aby sprawdzić to bylibyśmy mądrzejsi. Na stronie niestety nie ma takowych informacji

inter

Pionier e-mobilności
Nie ukrywam, że widząc ten wpis czuję się mocno oszukany przez sprzedawców w Ząbkach. Składając zamówienie pytaliśmy sprzedawcę o audio i przekonywał, że w wersji Highland zestaw audio będzie identyczny w SR i LR co różni go od dotychczasowych wersji. Gdybyśmy wiedzieli, ze trzeba użyć do tego aplikacji aby sprawdzić to bylibyśmy mądrzejsi. Na stronie niestety nie ma takowych informacji
Kiedy zamawiałeś? Praktycznie wszystkie wersje na pokazach prasowych 1 września były LR. Stąd przeświadczenie o wyposażeniu. O gorszym audio, wyszło dopiero na targach w Monachium. Taki urok nowości. Była jeszcze wątpliwość o ambilight na tylnych drzwiach i wyjaśniła się sprawa martwego pola po prawej stronie.

ypl

Pionier e-mobilności
Jeżeli jeszcze nie odebrałeś, to możesz zmienić zamówienie z SR na LR bez utraty zaliczki 1200 pln.

Dyzio

Zadomawiam się
Ja swój SR stealth grey z hakiem i czarnym wnętrzem zamawiałem 4 września i nadal nawet brak VIN

dostawę miałem wpisaną październik/listopad , ech jak będę zamawiał Y Juniper to już wiem że biały bez haka :D

inter

Pionier e-mobilności
Ja swój SR stealth grey z hakiem i czarnym wnętrzem zamawiałem 4 września i nadal nawet brak VIN

dostawę miałem wpisaną październik/listopad , ech jak będę zamawiał Y Juniper to już wiem że biały bez haka :D
Z hakiem mają być w grudniu. Maja problemy z ilością haków, oraz brakiem chlapaczy przy odbiorze.

AdrianK

Zadomawiam się
Wydaje mi się, że jakiś czas temu gdy się kliknęło na stronie w "Wysublimowany dźwięk" to wyskakiwało okno z info, że LR ma 17 a SR 9 głośników. A teraz rzeczywiście nie mogę znaleźć o tym info nawet w instrukcji. Ale podobno to jest i tak o 2 więcej niż poprzedni SR dla małego pocieszenia.