inter
Pionier e-mobilności
Masz jeszcze czas, Tesla przez ostatnie dni niepracowała.Ja mojego niebieskiego LR zamówiłem 03.10 , rejestracja i OC/AC załatwione w środę lecz terminu odbioru dalej nie dostałem, na FV termin 15.11.
Masz jeszcze czas, Tesla przez ostatnie dni niepracowała.Ja mojego niebieskiego LR zamówiłem 03.10 , rejestracja i OC/AC załatwione w środę lecz terminu odbioru dalej nie dostałem, na FV termin 15.11.
Ja próbowałem sprzedać 18ki (i kupić wielosezon) z zastrzeżeniem że będą jak auto odbiorę i przebieg pewnie z 20km. Oferty miałem na 50% wartości ze sklepów internetowych a opony nieźle (Michelin ion e Premacy czy jakoś tam) odpuściłem bo kupiłem czujniki za 500 zł komplet, fanem używane felgi za 1500 zł komplet i jeszcze będą opony ale nawet dobre w klasie ekonomicznej będą lepsze niż wielosezonowe. Zima u nas pewnie z 4 miesiace a pozostałe 8 w roku będę miał optymalne opony letnie - ciche, z małym oporem toczenia i niezłymi parametramiAuto zamówione
Siedzę z ,,Haliną'' przy kawie, i się pyta co robię na kompie.
Mówię, że zamawiam auto.
Ona, że, ale jak? Przez komputer?
Ja , że tak, przez komputer. Tak jak ona buty przez komórkę.
Ona, że to jakieś nienormalne, żeby auto przez komputer zamawiać.
A ja jej .... a co dziś jest normalne.....???
Jeździłem starą ,,trójką'' dwa razy , łącznie z 25 minut.
Wrażenia pozytywne.
Oby przy nowej i przy mojej było podobnie!
Tego mi proszę życzcie , i ja sobie sam tego życzę.
ps. i wiem, że być może w temacie kół i opon już męczę. Ale nadal nie wiem co zrobić , bo zamówiłem na kołach nova 19. Czy zostawiać te opony które tam są i dokupić zimówki, czy szukać wielosezonowych ....
Bądźcie dobrzy i pomóżcie![]()
Największym wyzwaniem były czujniki ciśnienia na bluetooth. Na olx wytargowałem oryginalne za 500 (wystawione za 700) za komplet ale widziałem też ostatnio ktoś wystawiał za 800 na allegro (ale nie wiem czy jeszcze są - trzeba polować).gdzie to takie dobre ceny dorwałeś?
szykuję się na przekładkę na zimówki, ale trochę szkoda mi felg i opon bo po paru przełożeniach pewnie ucierpią
Wyglada na solidne mocowanie, nawet felgi mają specjalne uchwyty.Apropos felg, te „Teslowe”19” na hankook’ach mają jakieś - takie plastikowe dokładki (10 sztuk)
Macał to ktoś Was ? Boję się że to będzie, bo ja wiem… odpadać albo grzechotać jak się trochę wyrobi 😉
Kurcze mało tęczowe.
W ten czwartek auto odbierasz ?Odbiór w czwartek.