Tesla Model 3 Highland akcesoria

pompon

Posiadacz elektryka
Jakiś czas temu pisaliśmy tutaj o majfriendowych zestawach uszczelek (takie po około 100zł na ali). Kupiłem, zamontowałem i przejechałem trochę.

Przypomnisz proszę linka? Z opisu brzmi zachęcająco :)

Ja sprawiłem sobie fizyczny kluczyk. Aplikacja jest fantastyczna jako narzędzie do zdalnego sterowania funkcjami, ale jako kluczyk mi nie pasuje. Strasznie mi żre baterię w telefonie, a jak ją czasem system ubije to nieświadomy podchodzę do auta, szarpię klamkę, uruchamiając ją mamram przekleństwa pod nosem i czekam aż wystartuje żebym mógł wejść do środka. Dodatkowo auto wpinam codziennie i też mi już trochę zbrzydło wyciąganie telefonu i klikanie w przycisk odblokowywania gniazda ładowania. Kluczyk przyszedł dziś, za jakiś czas napiszę jak się sprawuje.

Oliviakrk

Posiadacz elektryka

Eljal

Fachowiec
Przypomnisz proszę linka? Z opisu brzmi zachęcająco :)

Ja sprawiłem sobie fizyczny kluczyk. Aplikacja jest fantastyczna jako narzędzie do zdalnego sterowania funkcjami, ale jako kluczyk mi nie pasuje. Strasznie mi żre baterię w telefonie, a jak ją czasem system ubije to nieświadomy podchodzę do auta, szarpię klamkę, uruchamiając ją mamram przekleństwa pod nosem i czekam aż wystartuje żebym mógł wejść do środka. Dodatkowo auto wpinam codziennie i też mi już trochę zbrzydło wyciąganie telefonu i klikanie w przycisk odblokowywania gniazda ładowania. Kluczyk przyszedł dziś, za jakiś czas napiszę jak się sprawuje.
Przy wpinaniu samochodu, na wtyczce jest przycisk fo otwierania klapki z zasięgo ok 10 cm. Nie trzeba
czy te uszczelki naprawdę zmniejszają hałas?

Eljal

Fachowiec
Tak, ale jak pisałem wyżej, to nie jest jakaś wielka różnica (chociaż zdecydowanie zauważalna). Wycinany jest w jakiejś tam części jedynie szum wiatru, to co wydobywa się z kół pozostaje bez zmian.
Dziękuje, jakoś ominąłem ten post. Wypróbuję.