Tesla Model 3 Highland odstęp między isofix z tyłu.

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Cześć,

Ostatnio miałem wreszcie okazję zobaczyć na żywi TM3 Highland w salonie i wsiąść do środka. Ogólnie jest to super auto, ale zapomniałem wziąć metra do zmierzenia jednego interesującego mnie parametru.

Czy ktoś z posiadaczy TM3 mógłby mi podać odległość pomiędzy wewnętrznymi gniazdami isofix z tyłu?

Moje aktualne auto ma 118cm tyłu - szerokość kanapy i żona mieści się między 2 foteliki, TM3 w tym samym miejscu ma 132cm więc też nie powinno być problemu, jednak czy mógłbym prosić o podanie tego wymiaru?

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Znalazłem, odstęp to 38cm od środka isofix, ale mocowania isofix są szerokie, więc po zamontowaniu fotelików może to być 41 cm nie montując na środku isofix lecz skrajnie po bokach.

chewbacca

Posiadacz elektryka
Znalazłem, odstęp to 38cm od środka isofix, ale mocowania isofix są szerokie, więc po zamontowaniu fotelików może to być 41 cm nie montując na środku isofix lecz skrajnie po bokach.
Możesz poproszę srecyzować o jakich dokładnie wymiarach mowa? Wcześniej coś pisałeś o 118cm, 132cm a tu nagle 38 - 41cm... :) To chyba nie ten sam wymiar?

CyanAppl16

Posiadacz elektryka
Możesz poproszę srecyzować o jakich dokładnie wymiarach mowa? Wcześniej coś pisałeś o 118cm, 132cm a tu nagle 38 - 41cm... :) To chyba nie ten sam wymiar?
118cm to szerokość tylnej kanapy w moim aktualnym aucie.
132cm to szerokość tylnej kanapy w TM3.

38-41cm to odległość między wewnętrznymi mocowaniami isofix na tylnej kanapie.

Chodzi mi o odleglość jak na pierwszym zdjęciu z tego wątku.
https://www.reddit.com/r/TeslaModel3/comments/lqsn90