Bo TM3 to taki trochę crossover który udaje z siebie limuzynęCzy to możliwe, że TM3SR+ ma prawie taki sam prześwit podwozia (różnica 2 mm) jak crossower Toyoty C-HR?View attachment 789View attachment 790
Nie wiem jak w porównaniu do starych, ale radża sobie bardzo dobrzeJak nowe lampy radzą sobie nocą z oświetleniem jezdni i pobocza w porównaniu do starych?
Widzę BMW, Audi i widzę że tylko nos kierowcy wystaje z-za kierownicy, bo siedzą bardzo nisko, i to mi bardzo dziwi...Tak, wszyscy narzekają jakie to Tesla ma niskie zawieszenie, ale chyba zglebionej beemki nie widzieli.
Bo siedząc niżej, masz poczucie bliższe "gokartowości", a w tych markach często zasiadają kierowcy, którzy to właśnie lubią.Widzę BMW, Audi i widzę że tylko nos kierowcy wystaje z-za kierownicy, bo siedzą bardzo nisko, i to mi bardzo dziwi...
Nie siedziałem tak i w tych samochodach. Czy w Tesli siedząc wyżej też jest podobne odczucie 'gokartowości'?Bo siedząc niżej, masz poczucie bliższe "gokartowości", a w tych markach często zasiadają kierowcy, którzy to właśnie lubią.
W Tesli niestety nie daje się usiąść aż tak niskoNie siedziałem tak i w tych samochodach. Czy w Tesli siedząc wyżej też jest podobne odczucie 'gokartowości'?
Finansowe producentowi 😉Czy chromowane listwy na drzwiach sprawiały problemy, że nastąpiło "chrome delete"?