motorolapl
Zadomawiam się
witajcie, chce kliknac teraz tesle, pamietam, ze byly jakies linki, po ktorym ludzie dostawali jakies godziny na ladowanie SC.
moze ktos taki ma link?
moze ktos taki ma link?
Ciekawe czy juz dla zakupionych w tym roku da się powalczyć o dopłatyBiała bez dodatków na firmę (-50% VAT) tak.
Ciekawe czy juz dla zakupionych w tym roku da się powalczyć o dopłaty
17.Czy jest możliwość, abym zakupił samochód na firmę w tym miesiącu (sierpień 2021) i go zarejestrował, a później wystąpił o dofinansowanie za 3 miesiące?
Tak, jest taka możliwość – okres kwalifikowalności rozpoczyna się 01. Maja 2020 r.
(Sprawa jednak nie dotyczy leasingu – tutaj szczegółowe warunki nie zostały jeszcze ustalone i nie wiadomo czy będzie możliwość refundacji opłaty wstępnej.)
a poprzednia cena byla 200k pln prawda?
Tak, 199.990.a poprzednia cena byla 200k pln prawda?
Tak, dotarłem do tej wiadomości, czyli jak rozumiem to wszystko będzie zależało czy firma leasingowa i bank, w którym brany byl leasing, wezmą udział w programie. U mnie to jest EFL![]()
Portal Gov.pl
www.gov.pl
Nawet jeśli wszystkie formalne wymogi zostaną spełnione ( m.in. firma leasingowa biorąca udział w programie "Mój elektryk", faktura z wyszczególnionymi pozycjami "Opłata wstępna" i "Opłata transferowa"), to, moim zdaniem, leasingodawcom nie będzie się chciało załatwiać dopłat dla już "złapanych" klientów - nic z tego nie mają.(...), czyli jak rozumiem to wszystko będzie zależało czy firma leasingowa i bank, w którym brany byl leasing, wezmą udział w programie. U mnie to jest EFL
Jak będą w programie to dla nowych, a przy okazji mogliby opędzać obecnych, za niewielką opłatą operacyjnąNawet jeśli wszystkie formalne wymogi zostaną spełnione ( m.in. firma leasingowa biorąca udział w programie "Mój elektryk", faktura z wyszczególnionymi pozycjami "Opłata wstępna" i "Opłata transferowa"), to, moim zdaniem, leasingodawcom nie będzie się chciało załatwiać dopłat dla już "złapanych" klientów - nic z tego nie mają.