usrobo
Posiadacz elektryka
wg mnie TAK, mam umowę zamówienia, zamawiałem z konkretną ceną, z dostawą w grudniu, wg mnie to jest bezdyskusyjne.Cena z zamówienia zostanie zachowana?
wg mnie TAK, mam umowę zamówienia, zamawiałem z konkretną ceną, z dostawą w grudniu, wg mnie to jest bezdyskusyjne.Cena z zamówienia zostanie zachowana?
Na pewno Tak.wg mnie TAK, mam umowę zamówienia, zamawiałem z konkretną ceną, z dostawą w grudniu, wg mnie to jest bezdyskusyjne.
Gdzies czytałem, że cena zostaje po staremu dla tych co zamówili wczesniej i nie przekładali z własnej woliNa pewno Tak.
A wszystko pomimo tarczy antyinflacyjnej Pana M![]()
Niby cena zostaje, ale na FB jest post goscia co mial cene nizsza a dostal wyzsza.Gdzies czytałem, że cena zostaje po staremu dla tych co zamówili wczesniej i nie przekładali z własnej woli![]()
Nie siej fermentu. Facet kupił z placu z ceną pomniejszoną o 9tys, nie zaplacil i samochod sie sprzedal.Niby cena zostaje, ale na FB jest post goscia co mial cene nizsza a dostal wyzsza.
Aaaa ok, tak mi wlasnie te jego papiery i kwoty nie pasowaly.Nie siej fermentu. Facet kupił z placu z ceną pomniejszoną o 9tys, nie zaplacil i samochod sie sprzedal.
Kupiłem w grudniu 2020 za 240 tyś, a teraz po roku przy przedłużaniu ubezpieczenia dostałem do AC wycenę 240 tyśAaaa ok, tak mi wlasnie te jego papiery i kwoty nie pasowaly.
W takim razie Ci co czekaja moga sie cieszyc
A moja LR mimo uplywu 10 miesiecy wiele nie stracila na wartosci skoro cena nowych skoczyla o 8%