Tesla Model 3 SR+ podrożała!

krzyss

Pionier e-mobilności
Gdzies czytałem, że cena zostaje po staremu dla tych co zamówili wczesniej i nie przekładali z własnej woli:)
Niby cena zostaje, ale na FB jest post goscia co mial cene nizsza a dostal wyzsza.

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie siej fermentu. Facet kupił z placu z ceną pomniejszoną o 9tys, nie zaplacil i samochod sie sprzedal.
Aaaa ok, tak mi wlasnie te jego papiery i kwoty nie pasowaly.
W takim razie Ci co czekaja moga sie cieszyc :)
A moja LR mimo uplywu 10 miesiecy wiele nie stracila na wartosci skoro cena nowych skoczyla o 8%

Michal

Moderator
Aaaa ok, tak mi wlasnie te jego papiery i kwoty nie pasowaly.
W takim razie Ci co czekaja moga sie cieszyc :)
A moja LR mimo uplywu 10 miesiecy wiele nie stracila na wartosci skoro cena nowych skoczyla o 8%
Kupiłem w grudniu 2020 za 240 tyś, a teraz po roku przy przedłużaniu ubezpieczenia dostałem do AC wycenę 240 tyś ;)
W razie kradzieży / szkody całkowitej mam nawet bez GAP całość pokrytą.
Dobry agent ubezpieczeniowy i mamy utrzymanie wartości :)

Wrzucę o tym jeszcze osobny post chyba, bo w PZU próbowali mnie orżnąć kilka razy na kilku frontach...

Ps. Polecam sprawdzić w leasingu, do kiedy musicie dostarczyć "polisę obcą" - w PKOleasing mam na to min 7 dni, ale może być różnie.

Last edited:

solik

Pionier e-mobilności
Jak dzwonil niedawno salon w sprawie auta z tranzytu to sie pytali czy chce go odebrac w tym roku czy w nastepnym kwartale ale z zachowaniem ceny..

Michal

Moderator
Wrzucę o tym jeszcze osobny post chyba, bo w PZU próbowali mnie orżnąć kilka razy na kilku frontach...

Straszyłem, że wrzucę i wrzuciłem [klik] :p