Tesla Model 3 – wynajem w Arval

szwastom

Nowy na Forum
Rzekomo po prostu mają tego naprawdę dużo i chcą opróżnić plac. A jak ludzie oddadzą to pewnie wylądują na jakimś przewozie osób.

mikorol

Nowy na Forum
Witam,
Czy ktoś już wziął tesle z Arvala? Też mam ofertę na 2049 netto miesięcznie z miesięcznym wypowiedzeniem i trochę się boje ;-)

Gingol

Fachowiec
Ja dostałem propozycję 2099 netto/mc, z limitem 15k/rok. Ciekawe skąd taka rozbieżność w cenach. Ponoć już wszystkie auta mają zarezerwowane więc oferta w zasadzie już wygasła. Ktoś skorzystał z tej oferty i może napisać coś więcej?

eimi

Pionier e-mobilności
@szwastom długo czekałeś na odbiór? od momentu pojawienia się w myarval, przez telefon po odbiór?
Też wziąłem ich ofertę, ale już w tej wyższej cenie, wciąż czekam na odbiór, podobno jeszcze opony muszą zmienić na wielosezonowe. Też masz na wielosezonowych? Jakie założyli?

I jak wrażenia po odbiorze? Jakieś rady na co zwrócić uwagę przy odbiorze? :)

wiktor

Posiadacz elektryka
W ogóle to koło mnie babeczka przejechała Teslą z 1m temu i miała z każdej strony chamską naklejkę wynajem Arval ... ? To tak każdy ma?

wiktor

Posiadacz elektryka
No miała na drzwiach z lewej i prawej taką zieloną brzydką i dość dużą, może to nie był długoterminowy tylko jakiś ich flotowy, chociaż na taki nie wyglądał.