ducarider

Posiadacz elektryka
Doszły dokumenty. W dokumentach dwa rodzaje oświadczenia z masami. Jakby urząd miał wątpliwości.
jaka moc maksymalna do DR ? Ta maksymalna z COC?
przy okazji, auto wyprodukowane 24 marca a 29odbiór. Lakier wysechł po drodze. Imponujące. Silnik z tylu 4D1

elektryk

Pionier e-mobilności
Doszły dokumenty. W dokumentach dwa rodzaje oświadczenia z masami. Jakby urząd miał wątpliwości.
jaka moc maksymalna do DR ? Ta maksymalna z COC?
przy okazji, auto wyprodukowane 24 marca a 29odbiór. Lakier wysechł po drodze. Imponujące. Silnik z tylu 4D1
W Krakowie w Bonarce urzędnicy długo debatowali, którą wartość wpisać, wydzwaniali do kierownika, finalnie wpisali wartość niższą i różną od tej z homologacji, pomimo, że w pierwszym odruchu myśleli o tej takiej samej jak w homologacji.

ducarider

Posiadacz elektryka
W Krakowie w Bonarce urzędnicy długo debatowali, którą wartość wpisać, wydzwaniali do kierownika, finalnie wpisali wartość niższą i różną od tej z homologacji, pomimo, że w pierwszym odruchu myśleli o tej takiej samej jak w homologacji.
Trzeba im dać jedna 😀

mm-tesla

Posiadacz elektryka

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Ożarów mi rejestrował z wyższej ale potem sprawdzili w CEPIK i do stałego dowodu już dostanę z niższą (musiałem dowieźć to drugiego którego pierwotnie nie chcieli) - sugeruję dać to z mniejszą a drugie w kieszeni jakby/ gdyby mieli wątpliwości

Ezkobar

Nowy na Forum
Proszę załączcie screena z vinem w apce , jak to ma wyglądać?!
Zamówiłem 13.01.23 MYP , nic nie słychać w ogóle
Ostatnio dostałem wiadomość 10 marca :

Aktualizacja Tesli - wspaniałe wieści, zbliżanie termin dostawy Twojej Tesli. Odpowiedz TAK, jeśli jesteś gotowy do odbioru do końca marca, lub odpowiedz NIE jeśli nie jesteś gotowy.

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Dostałem przed chwilą telefon z Tesli w sprawie zamówienia... Mam w apce VIN, najlepiej żebym dzisiaj zapłacił i jutro odebrał auto. Przez leasing, z ogarnięciem rejestracji itd... Oni tam są chyba głupi....