marcinszczepanek
Posiadacz elektryka
dobra, kij w oko, najwyżej poczekam kilka dni/tygodni dłużej na swoją teslę...Hmm warunki są takie że auto ma być opłacone i zarejestrowane. Czy laweta jest dopuszczalna to nie wiem.
dobra, kij w oko, najwyżej poczekam kilka dni/tygodni dłużej na swoją teslę...Hmm warunki są takie że auto ma być opłacone i zarejestrowane. Czy laweta jest dopuszczalna to nie wiem.
Zapytaj ich. Wystawiają na plac dla niektórych.dobra, kij w oko, najwyżej poczekam kilka dni/tygodni dłużej na swoją teslę...najpierw zamówiłem S LR, czekałem 1,5 roku, zmieniłem zamówienie na YP parę tygodni temu, więc czekanie mi nie straszne
![]()
30stka raczej ale meeeeega fajna i ultra gustowny makijaż i ubiór25tka, 30tka ?
To Ty weteran jesteś 😉dobra, kij w oko, najwyżej poczekam kilka dni/tygodni dłużej na swoją teslę...najpierw zamówiłem S LR, czekałem 1,5 roku, zmieniłem zamówienie na YP parę tygodni temu, więc czekanie mi nie straszne
![]()
tutaj to się niema co śmiać, bo dać komuś i wziąć to tak jakby w mordę dać i powiedzieć że się nie należałoTo Ty weteran jesteś 😉
Ale was agent PZU złoił z kasy !!!W zależności od opcji płatności itp od 4900 do niecałych 7000.
coś takiej przy leasingu znalazłeś?Ale was agent PZU złoił z kasy !!!
Jak te owce na pastwisku….🤣
Ojej, widzę fachurę od ultra gustownych 30tek😀30
30stka raczej ale meeeeega fajna i ultra gustowny makijaż i ubiór