marco_25

Pionier e-mobilności
Co do stopki i umieszczenia informacji o BEV który się posiada.
Jest to istotne w aspekcie wsparcia społeczności. Gdy Ktoś o coś pyta lub wyjaśnia od razu wiemy z jakim autem ma doświadczenie.
Nie jest to chwalenie się, tylko praktyczny aspekt wzajemnych relacji na forum.
Temat rozwałkowany jak dobre ciasto, przestańcie karmić trola. Wystarczy zobaczyć kilka komentarzy tego użytkownika i się odechciewa interakcji. Z niektórymi nie wygrasz, zawsze byli i będą, kończą też często podobnie.

Piti

Zadomawiam się
Temat rozwałkowany jak dobre ciasto, przestańcie karmić trola. Wystarczy zobaczyć kilka komentarzy tego użytkownika i się odechciewa interakcji. Z niektórymi nie wygrasz, zawsze byli i będą, kończą też często podobnie.
Aleś zabłysnął… wow🤣🤣🤣
Merytoryka 1szej klasy!
Mundrości narodu…

Michal

Moderator
Traci.

Michal

Moderator
Można, albo nie można...
Nie wiadomo i ten osobnik się nie dowie :p

Michal

Moderator
Mi się podobało ;)
Trzy wpisy były potrzebne, żeby budować napięcie. Nie dało się mniej, a więcej, to już by była przesada ;)
99% moich wpisów jest merytorycznych, więc myślę, że należy mi się też coś śmiesznego od tego forum ;)
Uśmiech nie schodzi mi z ust jak patrzę na te wpisy :D

kristof46

Fachowiec
Mi się podobało ;)
Trzy wpisy były potrzebne, żeby budować napięcie. Nie dało się mniej, a więcej, to już by była przesada ;)
99% moich wpisów jest merytorycznych, więc myślę, że należy mi się też coś śmiesznego od tego forum ;)
Uśmiech nie schodzi mi z ust jak patrzę na te wpisy :D
Cóż. Jak widać twoje poczucie humoru jest na niskim poziomie…żeby nie powiedzieć ze jeszcze gorzej. No ale co kto lubi. Przynamniej jesteś szczery

Piti

Zadomawiam się
Ale traci się te 1200 zł czy nie? No i czy można to zrobić praktycznie tuż przed odbiorem?
Nie tracisz zaliczki, przekazujesz info Tesli ze odbiór w Q2.
Można tuż przed odbiorem, jeśli nie znajdą nabywcy twojego vin, auto idzie do inventory.
Oni dzwonią 1,2 dni przed planowanym odbiorem i wtedy mówisz, ze przenosisz odbiór na Q2