Pabloss

Posiadacz elektryka
No tak tylko bez sensu powtarzać takie głupoty, bo przecież wprowadza to zamieszanie szczególnie dla tych co są "nowi" jak ja i szukają przydatnych i prawdziwych informacji.

ypl

Pionier e-mobilności
Oczywiście, że to standard. Oprócz tych umów mówią Ci tylko to musisz wiedzieć do zrobienia taska. Zespół pracujący nad HW4 zobaczył jak wygląda PCB po wycieku Greena 😅

Dokładnie to jest drugi sposób, małe grupki pracują na malutkim wycinku całości, i jeden master to spina. Nikt nie wie nad czym pracuje tak naprawdę, w ten sposób nie było żadnego wycieku przed premierą pierwszego iPhone'a.

EmJey

Zadomawiam się
Witam,
Czy ktoś z osób które od połowy stycznia tego roku zamówiły Tesle Y RWD dostały już numer VIN? Z tego co widzę statek z dostawą ma być w porcie jutro koło południa więc wydaje mi się że ze coś powinno dziać z numerami VIN a na razie u mnie cisza.

brodiro

Zadomawiam się
Witam,
Czy ktoś z osób które od połowy stycznia tego roku zamówiły Tesle Y RWD dostały już numer VIN? Z tego co widzę statek z dostawą ma być w porcie jutro koło południa więc wydaje mi się że ze coś powinno dziać z numerami VIN a na razie u mnie cisza.
Ja mam tablice rejestracyjne i opłacone ubezpieczenie. Już tylko na auto czekam. Zamawiałem chyba 18 stycznia.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Witam,
Zamawiałem 24.01 i mam nr VIN od mniej więcej tygodnia. Niebieska Tesla Model Y RWD.

Peter Li

Nowy na Forum
Ja mam tablice rejestracyjne i opłacone ubezpieczenie. Już tylko na auto czekam. Zamawiałem chyba 18 stycznia.
Brat zamawiał 16 stycznia, ukryty VIN pokazał się chwilę po opuszczeniu portu przez Grand Ruby, potem SMS i już ze dwa tygodnie temu pojawił się VIN w apce i na koncie. Papiery do rejestracji i OC przyszły jakoś tydzień temu. Odbiór niby 22.03, ale pewnie będą jakieś przesunięcia bo taki termin mają chyba wszyscy z zamówieniami na TMY RWD

mm-tesla

Posiadacz elektryka
A o LR nikt nie słyszał :(

Pepek

Posiadacz elektryka
Witam,
Zamówienie 18.02, VIN nadany 24.02, wczoraj papiery do rejestracji przesłane, ale rejestrator po stronie leasingu czeka z samą rejestracją aż do dotarcia auta do Polski (żeby nie rejestrować auta, które ewentualnie coś będzie miało w trakcie transportu, bo wtedy łatwiej podmienić egzemplarz na inny ponoć).

adam-p

Nowy na Forum
Witam,
Zamawiałem w styczniu i też już mam nr VIN. Początkowo miałem konfigurację bez haka, ale dodałem go bo widziałem, że na stocku pojawiły się auta w kolorze szarym, ale tylko z hakiem. Obawiałem się, że nie będzie auta w konfiguracji, którą wybrałem, a chciałem odebrać w tym kwartale.
Opisywałem już w tym wątku mój przypadek. Może masz podobnie i też zamawiałeś Y RWD Midnight Silver Metallic koła 19?

Piti

Zadomawiam się
Witam,
Napisz maila, już masz vin