mm-tesla

Posiadacz elektryka
Relacja spod salonu. Damaris pracuje w Tesli?

Attachments

• IMG_1892.MOV
    6,2 MB · Liczba wyświetleń: 10

Frunek

Fachowiec
Jednak zauważyłem coś dziwnego, dopiero w trasie powrotnej. Na obojgu tylnych drzwi mam takie zaokrąglone, grube, przezroczyste folie. To jakieś zabezpieczenia których zapomnieli zdjąć przed wydaniem?

Attachments

• 3A54CA65-290E-48B4-B4A3-4DAC423ECDC9.jpeg
    3A54CA65-290E-48B4-B4A3-4DAC423ECDC9.jpeg
    48,3 KB · Liczba wyświetleń: 54

itguy

Posiadacz elektryka
Jednak zauważyłem coś dziwnego, dopiero w trasie powrotnej. Na obojgu tylnych drzwi mam takie zaokrąglone, grube, przezroczyste folie. To jakieś zabezpieczenia których zapomnieli zdjąć przed wydaniem?
To zabezpieczenie przed kamieniami. W wielu autach tak jest

Alef

Zadomawiam się
Również zauważyłem. Widzę ze brud juz się zbiera? Grube, dlatego odklejają sie, o to chodzi?

przemek

Zadomawiam się
No więc to jedyna niedoróbka, bo tak jak widać w jednym miejscu jest szpara i brud wchodzi.
Jak już pod klej brudl wlazł to po ptokach. Nie przykleiło się na tym załamaniu nikt nie zauważył i teraz brudu pod klej nawlaziło.., żeby było ładnie trzeba będzie podgrzać zerwać całą i nakleić nową. Ja całą PPF-em okleiłem to panowie te naklejki i tak usunąć musieli więc się nie przejmuj za mocno nimi.

mm-tesla

Posiadacz elektryka