ypl

Pionier e-mobilności
Do mnie przed chwilą dzwoniła Pani Nicole Rudnik, pytała kiedy po dokumenty podjadę do rejestracji, umówiłem się na jutro popołudnie, i odbiór mi fury umówiła na środę na godzinę 17stą, ale powiedziała, że jak będę wcześniej to nie ma problemu :)
No zapierdzielają Ci ludzie z Tesli, chwilę pogadaliśmy, powiedziałem, że jak narazie jestem bardzo zadowolony z całego procesu, poprosiła, żeby się z tym nie kryć i napisać na forum o wrażeniach pozytywnych :)

ypl

Pionier e-mobilności
ja też chcę sms, vin, maila i telefon... i odbiór auta
kiedy zamawiałeś, jaką wersję i jaki kolor?

itguy

Posiadacz elektryka
Zadzwoniła do mnie właśnie Pani A. G. powiedziała, że VIN będzie miała dla mnie dziś lub jutro, samochód... UWAGA... jest w produkcji w Gigafactory Berlin, więc wszystko będzie na styk. Wiadomo upewniała się, że odbiorę do końca miesiąca - zapewniłem drogą Panią, że tak uczynię :)
Ej jeśli dobrze rozumiem i samochód jest jeszcze w fabryce to odbiór w tym miesiącu jest realny? :D
Ja zamawiałem miesiąc po Tobie więc będę wyjątkowym szczęśliwcem jeśli jutro dostał bym VIN a jeszcze większym jeśli auto zjawiło by się w Warszawie przed końcem miesiąca. Ale SMSa dzisiaj dostałem :)

itguy

Posiadacz elektryka
zamówienie z 23.1.2023 na TMY LR biały z czarną tapicerką i hakiem, koła standard i
no standardowe zamówienie, więc też powinieneś odebrać w tym miesiącu. Jutro się wszystko wyjaśni, czy ludzie z salonu i aglapa mieli racje :)

ypl

Pionier e-mobilności
zamówienie z 23.1.2023 na TMY LR biały z czarną tapicerką i hakiem, koła standard i
To dziwne, że SMSa nie dostałeś, zamówienie mega standardowe.

ypl

Pionier e-mobilności
no standardowe zamówienie, więc też powinieneś odebrać w tym miesiącu. Jutro się wszystko wyjaśni, czy ludzie z salonu i aglapa mieli racje :)
Niekoniecznie, my dostaliśmy SMSa, i mi w salonie dzisiaj powiedzieli, że każdy kto dostał SMSa, dziś/jutro dostanie VIN, a kolega ryb, nie dostał SMSa, więc myślę, że odbiór raczej już w kwietniu jego TMYLR

itguy

Posiadacz elektryka
Niekoniecznie, my dostaliśmy SMSa, i mi w salonie dzisiaj powiedzieli, że każdy kto dostał SMSa, dziś/jutro dostanie VIN, a kolega ryb, nie dostał SMSa, więc myślę, że odbiór raczej już w kwietniu jego TMYLR
Dla pewności, chodzi o tego SMSa?
Drogi Kliencie,
Wspaniała wiadomość - Twoja dostawa Tesli jest już bardzo niedługo.
Proszę być gotowym do zapłaty i odbioru samochodu do 29 marca.
Dziękujemy, Twój Zespół Tesli.