ypl

Pionier e-mobilności
Ej jeśli dobrze rozumiem i samochód jest jeszcze w fabryce to odbiór w tym miesiącu jest realny? :D
Ja zamawiałem miesiąc po Tobie więc będę wyjątkowym szczęśliwcem jeśli jutro dostał bym VIN a jeszcze większym jeśli auto zjawiło by się w Warszawie przed końcem miesiąca. Ale SMSa dzisiaj dostałem :)
Jeżeli dostaniesz VIN, a dzisiaj mnie zapewniano, że dostaniesz ;)
To jest szansa, że odbierzesz w tym tygodniu, ale kwestia kuriera i wysyłki dokumentów, rejestracji auta, itp. A jeszcze jak w leasing bierzesz no to na styku jest żeby te 5k km dostać.

ypl

Pionier e-mobilności
Dla pewności, chodzi o tego SMSa?
Drogi Kliencie,
Wspaniała wiadomość - Twoja dostawa Tesli jest już bardzo niedługo.
Proszę być gotowym do zapłaty i odbioru samochodu do 29 marca.
Dziękujemy, Twój Zespół Tesli.
Tak, dokładnie o tego SMSa, dzisiaj mnie zapewniano, że też VIN dostaniesz ;)

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Ej jeśli dobrze rozumiem i samochód jest jeszcze w fabryce to odbiór w tym miesiącu jest realny? :D
Ja zamawiałem miesiąc po Tobie więc będę wyjątkowym szczęśliwcem jeśli jutro dostał bym VIN a jeszcze większym jeśli auto zjawiło by się w Warszawie przed końcem miesiąca. Ale SMSa dzisiaj dostałem :)
Pani A. powiedziała, że jest w produkcji lub będzie, więc zapewne mają informacje, że dostaną jeszcze X tesli w te kilka dni. Ja mam wszystko opłacone, czekam na VIN i dokumenty z automatu można mi wysyłać.
zamówienie z 23.1.2023 na TMY LR biały z czarną tapicerką i hakiem, koła standard i
ja dokładnie taką samą mam za 266490.

ypl

Pionier e-mobilności
Za szybko pisałem, miało być, że jak dostaniesz VIN, a nie SMSa, wyedytowałem. SMSa to wiem, że dostałeś ;)

Piti

Zadomawiam się
Zadzwoniła do mnie właśnie Pani A. G. powiedziała, że VIN będzie miała dla mnie dziś lub jutro, samochód... UWAGA... jest w produkcji w Gigafactory Berlin, więc wszystko będzie na styk. Wiadomo upewniała się, że odbiorę do końca miesiąca - zapewniłem drogą Panią, że tak uczynię :)
Będzie niesamowite jak odbierzesz do 31.03

ypl

Pionier e-mobilności
Jeśli ktoś planuje kupić, odebrać Teslę przed 31.03.2023r. może kliknąć w poniższego linka. Otrzyma sam ekstra 100 pkt. w lootbox. Wtedy sam chętnie się zrewanżuję za otrzymane punkty.
Użyj mojego łącza z poleceniem, aby kupić produkt Tesli i uzyskać punkty, które będzie można wymienić na nagrody. https://www.tesla.com/pl_pl/referral/piotr805189
Kupić i odebrać przed 31 marca? No to masz mega mocnego referala 😅

Piti

Zadomawiam się
Jeśli ktoś planuje kupić, odebrać Teslę przed 31.03.2023r. może kliknąć w poniższego linka. Otrzyma sam ekstra 100 pkt. w lootbox. Wtedy sam chętnie się zrewanżuję za otrzymane punkty.
Użyj mojego łącza z poleceniem, aby kupić produkt Tesli i uzyskać punkty, które będzie można wymienić na nagrody. https://www.tesla.com/pl_pl/referral/piotr805189
te 100 pkt do biedronki czy na Orlenie ?

Chris

Posiadacz elektryka
Oddam ci te 100 pkt lootboxów, dorzucę 1000 Robuxów od syna, wszystko co wygrałem wczoraj w Monopoly, prawdziwą stówę NBP i odbieram jeszcze dzisiaj, pasuje? .....Czy jednak mam czekać następne 11 tygodni....?

Piti

Zadomawiam się
Oddam ci te 100 pkt lootboxów, dorzucę 1000 Robuxów od syna, wszystko co wygrałem wczoraj w Monopoly, prawdziwą stówę NBP i odbieram jeszcze dzisiaj, pasuje? .....Czy jednak mam czekać następne 11 tygodni....?
A gdzieś ci się spieszy ?