Żona ma dzisiaj urodziny.... no nic rozpakuje gadżety z aliexpresA gdzieś ci się spieszy ?
Żona ma dzisiaj urodziny.... no nic rozpakuje gadżety z aliexpresA gdzieś ci się spieszy ?
Hahahahaha 🤣🤣🤣Żona ma dzisiaj urodziny.... no nic rozpakuje gadżety z aliexpres![]()
no... mówiła, że chciałaby młodszego, eleganckiego, który nie chleje bez umiaru, nie śmierdzi dymem, nie wydziera się bez przerwy i zapewnia ostrą jazdę. Nie wiem, czy dobrze ją zrozumiałem...Hahahahaha 🤣🤣🤣
Widzę że też dopieszczasz żonę 😁
A co kupiłeś z aliexpres? Ja narazie zamówiłem wkłady do tych kieszeni w drzwiach i z allegro szkło ochronne na ekran. Jeszcze chce domówić wkłady do schowków w konsoli środkowej, no i ekran LCD, ten umieszczany z tyłu w konsoli środkowej. Tylko nie wiem czy gniazdo ma 20 pin czy 26 pin bo są dwie wersje na aliexpres.Żona ma dzisiaj urodziny.... no nic rozpakuje gadżety z aliexpres![]()
Moja to marudzi, że bejca ładniejsza była, jakby wybierała sama to po kolorze i kształcie nadwozia by decydowała. Jak rozmawiam czasie z synami w trasie na motoryzacyjne tematy, to moja małżonka dokomentowuje czasami, o ten ładny, a tamten nieładny 🤣Mądre to nie bylo !
Mogą Ją teraz bardziej "obczajać" lub zaczepiać , tacy z listy życzeń .
Ja też kupiłem swojej , ale moja już nie jest w targecie - to raz , a dwa - choć jest auto jej, to jeździ głównie z tyłu . Oczywiście cały czas wie że może prowadzić samochód , czasem nawet to robi z naciskiem na czasem .
W ICE bylo odwrotnie
😀👏Żona ma dzisiaj urodziny.... no nic rozpakuje gadżety z aliexpres![]()
Vin.. o ja pdle…Dziś jak wstałem to pojawił się VIN i konieczność akceptacji Tesla Vision, fv brak, daty odbioru brak
Wy dostaliście VINY (ja nic nie mam dalej w apce), za to info o przyjściu kuriera GLS, czy to ten Teslowy?Vin.. o ja pdle…