EnduroGuma
Zadomawiam się
ok dzięki za cynkNie. Musisz w sklepie wymienić w aplikacji 4800 punktów na kilometry do ładowania. Wtedy pojawiają się jako kilometry które „zużywasz” na ładowarkach.
jeszcze się gubię w tym klikaniu
ok dzięki za cynkNie. Musisz w sklepie wymienić w aplikacji 4800 punktów na kilometry do ładowania. Wtedy pojawiają się jako kilometry które „zużywasz” na ładowarkach.
Ja wlasnie wymieniłem, ale dostałem tylko 2000mil czyli 3218km… a miało być 5000km…ok dzięki za cynk
jeszcze się gubię w tym klikaniu
Dokładnie takie lawety w czwartek tam widziałem. Ja wymieniłem już punkty na 5000 darmowych kilometrów, trzeba poklikać w apce.I wlasnie moja MYP tak przyjechała… dostałem info w srode około 15 ze jak ogarne płatność to mi ja dowiozą w czwartek do wieczora. Leasing miałem już klepnięty wcześniej wiec tylko faktura do opłacenia. Czekałem na potwierdzenie płatności z leasingu przez 5h, ale ostatecznie się udało. Tylko po potwierdzeniu za godzinę kontaktowała się firma od lawet ze jadą do mnie, potwierdzili adres itd. Przyjechała o 1 w nocy.
W mailu który dostałem z punktami "gwiazdka" opisuje że od 27 do 31. Mi się trafiło bo proponowali odbiór w piątek, ale TNT nie odebrał na czas dokumentów i opóźnił odbiór na 27.Ja odebrałem 25go i punktów nie mam. Wygłąda ze Tesla zmieniła zdanie i zmenila 25 na 27![]()
Tam było chyba 5000 punktów / bonów — za nie tez weszło mi 3200 km i zostało 200 punktów. Ba supercharger tylko podłączasz auto i ładuje - na ekranie pokazuje wartość ładowania ale nic z karty nie pobiera tylko tych KM ubywa z limitu przyznanegoNo właśnie dlatego pytam bo u mnie pojawia się tak jak niżej i nie klikam bo miało być 5000 km i na 12 miesięcy, a nie na 6 miesięcy - może ktoś ma inaczej?
View attachment 9869
Wymieniłem 1 kwietnia, ładowanie w samochodzie pokazało cenę 85zł, w apce już było 0zł, w tessie też 0zł.Wymienialiście już 5000 punktów za odbiór samochodu w ostatnim tygodniu marca na 5000 km ładowania na SuperChargerach?
nie, miało być 5000km... w załączniku mail od P. Nicoli w którym to potwierdzaTam było chyba 5000 punktów / bonów — za nie tez weszło mi 3200 km i zostało 200 punktów. Ba supercharger tylko podłączasz auto i ładuje - na ekranie pokazuje wartość ładowania ale nic z karty nie pobiera tylko tych KM ubywa z limitu przyznanego