Tesla Model Y, dostawy I kwartał 2024

Szpaku

Zadomawiam się
Zamówiłem czarną LR wczoraj z inventory, VIN dostałem od razu, kazali mi zapłacić fakturę do końca 13.03 a jutro rano mają mi wysłać dokumenty potrzebne do rejestracji samochodu. Z tego co mi pisał salon to mają mieć auto w salonie do końca tego tygodnia ale nie mam jeszcze daty w apce. Odbiór w Kato.

mk2207

Zadomawiam się
Aktualizacja: coś się ruszyło po moim wczorajszym telefonie z pretensjami 😁 dzisiaj telefon z, o dziwo, centrali z W-wy, że auto przywożą dzisiaj i mogę odebrać w piątek (wcześniej miałem ustawiony odbiór przez K-ce na sobotę)

ypl

Pionier e-mobilności

ypl

Pionier e-mobilności
Byłem wczoraj na suc ząbki bo mi się niedługo darmowe kilometry przeterminują, a akurat przejeżdżałem w okolicy. Wstąpiłem do salonu z nudów i zauważyłem, że pojawiła się cześć załogi z Niemiec, która pomagała wydawać pod koniec q1 2023, być może będzie dużo wydawek pod koniec tego kwartału.

kubatar

Pionier e-mobilności
Byłem wczoraj na suc ząbki bo mi się niedługo darmowe kilometry przeterminują, a akurat przejeżdżałem w okolicy. Wstąpiłem do salonu z nudów i zauważyłem, że pojawiła się cześć załogi z Niemiec, która pomagała wydawać pod koniec q1 2023, być może będzie dużo wydawek pod koniec tego kwartału.
Niemcy przyjeżdżają do Polski pracować? Morawiecki miał rację 😄
A tak na serio to jest polskojęzyczna część niemieckiej załogi? Chyba zbliża się kumulacja dostaw model.

ypl

Pionier e-mobilności
Ta blondynka, którą wczoraj widziałem, mówi po polsku, ona mi wydawke robiła rok temu, ale nie wszyscy mówią, koordynatorka tej ekipy nie mówiła, natomiast Ci co wydawali czy dzwonili umawiać to oczywiście mówili po polsku.

Raf24

Fachowiec
Czy jest jakiś maksymalny termin w którym Tesla musi wydać auto od czasu uregulowania należności ?? . Czy mają zapisy że w razie "W" i strajków na granicy , podpalenia słupa wys. napięcia itp. ? mogą mieć to gdzieś ?!