Hej słabo bo myślałem że na tym forum nie będzie ludzi którzy chcą ode mnie wyciągnąć (1000 pkt) koledzy którzy Ci odpisują mają 2 wpisy ? Jak kliknąłem Twój link to z automatu mi weszło że nie ma tego samochodu. Ok sprzedał się spoko. Tylko mi link wskoczył na stałe i nie ważne co zamówię to z Twojego polecenia? Proszę o odpowiedz. Mam nadzieję że się mylę,,,,,, ale w Tesli mi powiedzieli że nie ma opcji na to że A
WD będzie poniżej 50 % + vat.
Nie rozumiem w czym jestem gorszy jako użytkownik w dwoma komentarzami od takiego z trzydziestoma.
Moim zdaniem średnio ogarnięta osoba jest w stanie skorzystać z kodu afiliacyjnego kogo chce.
Kolega
@Vangass wykonał sporo roboty opisując narzędzie, które pozwala monitorować nowe dostępne egzemplarze w tym te z dobrymi rabatami. Doczytaj i skorzystaj.
Tak jak wspomniałem wcześniej, ja skorzystałem z kodu kogoś innego i myślę że kolega
@Vangass z tego tytułu się nie obrazi.
Dużo tu ogarniętych ludzi i warto ich nagrodzić za ich pracę.
Jeśli ktoś ma zamówioną jakąś sztukę to informuje, że nie ma problemu ze zwrotem kasy za rezerwację jeśli zamówicie inną, która pojawi się z rabatem. Mi Pani na infolinii ogarnęła temat w dobę.