Fryto
Zadomawiam się
A co takiego złego w wersji z Berlina?Oj niedobrze, cos czuje, ze mnie uszczęśliwią LR z Berlina![]()
A co takiego złego w wersji z Berlina?Oj niedobrze, cos czuje, ze mnie uszczęśliwią LR z Berlina![]()
Taka opinia była aby nie brać auta z nowej fabryki przez pierwszy rok, gdyż załoga dopiero się tam uczy jak robić auta i można różnie trafić.A co takiego złego w wersji z Berlina?
Teraz rozdają jeszcze z Chin. Idzie duży transport więc pewnie Berlin w kolejnym kwartale.Oj niedobrze, cos czuje, ze mnie uszczęśliwią LR z Berlina![]()
Mozna je zdjac, pod spodem jest calkiem ladna felga. Mnie w ogole nie przeszkadzaja, wazniejszy jest wiekszy zasieg dzieki nim.Nie wiem jak dla was ale te kołpaki są tak okropne ze głową mała. Nie pasują wcale do tak ładnego auta
Okolice Zambrowa w stronę Białegostoku. Dziwne. 🤔Dziś gdzieś w PL. Czekam na dokładniejsze info.
Tablice rejestracyjne jakieś dziwne... Łotwa ma 4 cyfry, a tutaj 3... Niemniej to chyba jednak na eksport, a nie do PL.Okolice Zambrowa w stronę Białegostoku. Dziwne. 🤔