KrzysztofFly
Moderator
Jako, że dzisiaj już 3.10, a nikt nie zaczął jeszcze tematu Q4, pozwoliłem więc sobie takowy założyć
.
Jeśli masz na myśli zmiany które pojawiły się w modelu Y na rynku chińskim, to myślę, że jeśli w autach z Berlina też ma być taka zmiana, to nawet się nie będą tym zbytnio chwalić. W sumie nie jest to żaden lifting, a lekka modernizacja/kosmetyka modelu na rok 2024. Co ciekawe inventory jest obecnie "puste"Wątek główny - kiedy Lift z Berlina..........
zgadzam się w 50% - diodki i zmiana wyglądu deski mało mnie interesuje ale urwanie 1sek. z przyśpieszenia to już co innego. Z tego całego liftu bardzo chętnie poproszę pakiet boost do mojego i czarne kołpaczki.Jeśli masz na myśli zmiany które pojawiły się w modelu Y na rynku chińskim, to myślę, że jeśli w autach z Berlina też ma być taka zmiana, to nawet się nie będą tym zbytnio chwalić. W sumie nie jest to żaden lifting, a lekka modernizacja/kosmetyka modelu na rok 2024. Co ciekawe inventory jest obecnie "puste"
No ta sekunda mniej do setki, zrobi robotę w RWD, aczkolwiek to już będzie walka o trakcję. Ciekawe czy ten sam silnik trafi do LR i jaki ewentualnie tam da efekt.zgadzam się w 50% - diodki i zmiana wyglądu deski mało mnie interesuje ale urwanie 1sek. z przyśpieszenia to już co innego. Z tego całego liftu bardzo chętnie poproszę pakiet boost do mojego i czarne kołpaczki.
a co do Stock to może właśnie dlatego nie ma nic bo mają wyjechać już nowsze z Berlina?
Jest ciekawsze info - w stanach wypuścili RWD i ma 6,6sek ale wnętrze bez LEdów itd.No ta sekunda mniej do setki, zrobi robotę w RWD, aczkolwiek to już będzie walka o trakcję. Ciekawe czy ten sam silnik trafi do LR i jaki ewentualnie tam da efekt.
Raczej chodzi o 0-60 mphJest ciekawsze info - w stanach wypuścili RWD i ma 6,6sek ale wnętrze bez LEdów itd.
Będę wierzył że silnik jest ten sam tylko kwestia oprogramowania i czekam/ zbieram punkty na Boost jeśli się pojawi
no tak..... i znów Elon mnie oszukał.Raczej chodzi o 0-60 mph