Tesla Model Y, dostawy IV kwartał 2023

Michal

Moderator
Klikasz samochodzik -> oprogramowanie i tam link -> dodatkowe informacje o pojeździe.

Ps. Nie ma już aut z atomami.

Filip_M

Zadomawiam się
Cześć. Mam pytanie odnośnie tego jak działa rabat za referral. Czy jak stockowa TMY kosztuje np 249k to jak użyje czyjegoś referrala to cena na fakturze będzie 248k? Chodzi mi oczywiście o to żeby auto się złapało na dopłatę przy firmie która odlicza 50% VAT od samochodu. Pytam bo jak używam referrala to cena zostaje ta sama co przed użyciem. Dzięki.

nabrU

Moderator
U mnie w UK jest uwzględniany w cenie na fakturze, ale nie wiem jak jest w PL - pewnie tak samo, ale inni potwierdzą:

1697890308698.pngZapraszam do użycia mojego referala 👍

Piter

Posiadacz elektryka
Cześć. Mam pytanie odnośnie tego jak działa rabat za referral. Czy jak stockowa TMY kosztuje np 249k to jak użyje czyjegoś referrala to cena na fakturze będzie 248k? Chodzi mi oczywiście o to żeby auto się złapało na dopłatę przy firmie która odlicza 50% VAT od samochodu. Pytam bo jak używam referrala to cena zostaje ta sama co przed użyciem. Dzięki.
Tak jest jak mówisz. Rabat pojawi sie na fakturze i specyfikacji po zamówieniu.

Synergia

Nowy na Forum
Pojawiło się nowe miejsce dostawy - Katowice Galeria Libero. 1699516024171.png
Jestem ciekawy, czy to faktycznie tak działa, że już można sobie wybrać i auto dojedzie tamże? Ktoś coś słyszał, wie, zamawiał, odebrał?

inter

Pionier e-mobilności
Pojawiło się nowe miejsce dostawy - Katowice Galeria Libero. View attachment 14299
Jestem ciekawy, czy to faktycznie tak działa, że już można sobie wybrać i auto dojedzie tamże? Ktoś coś słyszał, wie, zamawiał, odebrał?
Działa od początku listopada. Juz są pierwsze odbiory.

Attachments

• IMG_20231108_150526.jpg
    IMG_20231108_150526.jpg
    136,8 KB · Liczba wyświetleń: 12

sneer23

Nowy na Forum
no dobra mam homologacje i VIN, cos ciekawego można sie tam dowiedzieć?
Vin zdekodowalem , berlin LR ncm i to w sumie tyle