ja mam wkładki do konsoli środkowej i do podłokietnika, pasują idealnie, polecamKto ma używa?
Pojemnik samochodowy do Tesla Model 3 2022 Model Y 2023 środkowy podłokietnik ukryty pojemnik na kubek Organizer do konsoli akcesoria do pudełek samochodu
![]()
1.85€ 70% OFF|Auto Aufbewahrung sbox für Tesla Modell y Modell 3 Mittel Armlehne versteckte Box Getränke halter Konsole Organizer Auto Box Zubehör| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
ja mam wkładki do konsoli środkowej i do podłokietnika, pasują idealnie, polecam
ja mam to wszystko (+inny śmietnik i schowek pod siedzenie). Polecam wszystko, jest super. Do tego możesz jeszcze dokupić schowek w "klapce podłokietnika?" i baaardzo polecam konsolę portów usb i usb-c oraz rozdzielacz do schowka (foty wrzucałem wcześniej, ale wrzucę jeszcze raz).
Kupiłem, ale jeszcze nie montowałem. Jak zrobię, napiszę czy to cokolwiek dało.Czy montowaliście tylne chlapacze do TMY ? Strasznie mnie irytuje to, że tylnią klapa tak szybko się brudzi :-(
Może macie jakieś na to rozwiązanie ?
A może jest na to jakiś sposób ? Kurcze, słabo to wyglada jak na drugi dzień po myciu samochód lśni poza tylnią klapą :-(Chlapacze nie pomogą raczej na klapę. Tam niestety tak już jest, bo zawirowania kręcą pyłem i to chyba taki urok niskich Cd.