Tesla Model Y - gadżety

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Czy macie / używacie padów do podnoszenia ?

Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 70,79zł 40% zniżki | Podłoga Tesla Jack do modelu 3/Y/S/X chroni akumulator i Adapter podkładki lakierniczej, pasuje do 2016 2023 wszystkich pojazdów Tesla (4 sztuki)

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Tak, właśnie dziś robiłem przekładkę opon i dałem gumiarzowi te krążki kupione wcześniej na ali. I bardzo dobrze zrobiłem, bo już zaczynał grzebać niemrawo ramionami podnośnika pod autem i było mu wszystko jedno, czy to elektryk, czy spalinowy. A to duży zakład, który obsługuje całą dzielnicę i przyległości, więc można byłoby się spodziewać, że mają ogarnięte zagadnienie

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Ja ostatecznie zamówiłem na amazaonie. Szybka wysyłka. Cena 89 zł z walizka.

TDEV

Zadomawiam się

Właśnie udało mi się znaleźć ten świetny produkt na platformie AliExpress, zobacz! 70,79zł 40% zniżki | Podłoga Tesla Jack do modelu 3/Y/S/X chroni akumulator i Adapter podkładki lakierniczej, pasuje do 2016 2023 wszystkich pojazdów Tesla (4 sztuki)
Niestety mój oponiaż stwierdził, że sa za grube....i nie wejda w otwory...

MarcinEV

Posiadacz elektryka
Odebrałem. Spoko jakość. Mała walizeczka. Siedzą w otworze jak należy.

Attachments

• IMG_5019.jpeg
    IMG_5019.jpeg
    2,7 MB · Liczba wyświetleń: 26
  • IMG_5018.jpeg
    IMG_5018.jpeg
    1,3 MB · Liczba wyświetleń: 26
  • IMG_5017.jpeg
    IMG_5017.jpeg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 31

itguy

Posiadacz elektryka
Siedzą w otworze jak należy.
siedzą bardzo dobrze, ja jednego swojego zapomniałem wyjąć, jeździł 2 tygodnie za nim się zorientowałem :D

GregFrai

Zadomawiam się
Co myślicie o specjalnych śrubach zabezpieczających koła przed (szybkim) odkręceniem (1 śruba inna niż pozostałe)? Ma to sens? A jeśli tak, ktoś może polecic?

MarcinEV

Posiadacz elektryka